-
Tyler Bates bu kim olacak....
-
ruh sağlığım bozuldu sabahtır link arıyorum...geyik diye devam etsem birşeyler sallasam bende ya gerçekten linkler varsa,gerçekten link varsa nerede...ihsal oldum kanser oldum hayattan soğudum yeminle...wataşiva kendi için w yaz 3315'e gönder alttaki link cebine gelsin
-
iyi de bu linktekilerin hiç biri benim verdiğim linki karşılamıyor arkadaşım.
ben beğenmedim bunları, bak sana verdiğim şu linke bakarsan ne istediğimi anlarsın:)
-
verdıgın lınke gıremıyorum youtube yıne yasaklanmıs dırek adres kopyalayıp nıye yazarsınız buraya efenım bır gırın lınke deneyın ama ben yınede ıs bıtırıcılıgım ve cozum uretıcılıgımle alternatıf bır lınk verıyorum lütfen
tıklayın
-
bu da güzel hatta süper.merak işte inatla bakıyorum hergün bu topic'e yakında linkçi katil diye çıkarım gazetelere
-
:)
-
:) o kadar kasıyormusun harbı :P
-
takıntı oldu...saplantı oldu hatta her girdiğimde bakıyorum...olayı çok yerinden yakalamışsınız...internetten pek anlamayan kesim(ben v.b) bir umut çıkacak birşey diye didik didik bakıyorsun...firefox opera ie hepsi var ve hepsinde girdim açtım baktım...geyik olduğunu çakıyorsun ama cahilliğinden dolayı birşeyde diyemiyorsun ya gerçekten link varsa...özellik "buradan" olaayı eşşen suya doyduğu anı hissetmeme neden oldu...link butonu var ama Allah'a havale ediyor birşey yok :DHala gerçekten link var mı diye sormak istiyorum.Beynim acıdı IQ=5 oldu
-
http://www.herkesdinlesin.com/blackboys
-
görmemek daha iyiymiş linkleri.hayata küstüm