Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kaptan bu bizim yağımız değilmi ?

• Sinekikili • 24 Mart 2008 15:13 • #533516
    Bir diğer konuda sanki kendi müziğimize düşmanmışım gibi gösterilsemde bu konuda da zannımca gene günah keçisi dalında en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görüleceğim.
    Sitemizin ana sayfasında azize mustafalardan björklerden kylie lerden konslerlerinden söz edilirken neden bu hafta sonu bostancıda gerçekleştirilecek olan bizim öz grubumuz Pentagram konseri ile ilgili bir haber yok.
    Ben bu haberi diğer sitelerdenmi öğreneceğim. Hemen her türlü kosner ve etkinlikleri buradan takip etmektir niyetim.
    Kendi yağımzla kavrulacaksak kendi yağımıza sahip çıkalım.
    Eski bir reklamdaki gibi.

_Kaptan bu bizim yağımız değilmi ?
    _Öyle muavin bizim yağımız ;)

Ufak tefek bilgi : Konser bostancı gösteri merkezinde bu pazar ( 30 mart ) biletler biletixlerde 23 lira ( 20 si bilet 3 ü biletix payı )
    İlk bin kişiye dvd hediyesi vardı o iş çoktan öldü :)

Konsere bi kaç saat kala ben deniz kenarında şekil şemal yapacam denize karşı diyen garajdaş varsa topluca gireriz sonra dağılırız :)
  • DrumBanger • 24 Mart 2008 15:48 • #533517
    Haber eklemek değil müdürlerin görevi ; eklenen haberleri kabul etmek . Eklenmediyse kabul de edilmemiştir ya da eklenipte şu anda Bekçi'nin onayını bekliyor olabilir .

Ayrıca burası böyle büyük konserleri eklemek için uygun bir yer değil . Öyle büyük konserleri direk Biletix'ten takip et . Buraya eklenicekse bence amatör grup haberleri eklenmeli . " Ben hata buldum bak ezicem sizi " gazına gelmeyin bence .
  • Sinekikili • 24 Mart 2008 16:00 • #533518
    kyle minouge emin ol sevincinden yatakta ağlıyordur bir amatör olarak ana sayfada konser haberine yer bulmaktan :)

Derdim ezmek olsa idi karayollarında işçilik yapardım dostum farkındaysan ben bir selzenişte ve davette bulundum ki farkındalığını farkedemedim. olsun gene de düşünürsen gelmeyi konserde yanyana olabiliriz.

Bu arada herşeyi devletten beklemiyoruz devlette bazen bişeyler yapsın.
  • meryem_17 • 24 Mart 2008 16:11 • #533519
    haklılık olabiliriten yüksek :) ama arkadaşın da dediği gibi onay sorunuyla karşılaşmış olabilir ki bu düşünceyi yani pentagram'ın konserinin haber olarak verilmesi, garajdaki pek çok kişinin paylaşmak istediği bişe olurdu.
    ama bi şekilde haberi çıkıyo. bende geçen dream'de öğrenmiştim. ama gidemicem
  • -TeUFeL- • 24 Mart 2008 16:15 • #533520
    Birazda organizasyon hatası diyebilir miyiz...Madem böyle bir olay var ve garaj google'da resul balay yazınca bile çıkan bir müzik portalıysa gerekli bilgileri paylaşmaları gerekiyor diye düşünüyorum bende...Belki böyle bir olay bildirildi ama bekçinin onayını bekliyorda olabilir...