-
Bomba gibi bir konsere hazır olun Üsküdar Anadolu lisesi Mezuniyet festivaline Moonspell ve Pentagramı sahneye çıkarıyor. Haberi Biletixten okuyunca beni heyecan bastı. Bu konserler kaçmaz diye düşünüyorum.
-
Yahu küfür edicem şimdi be. Seneye gelin yahu. Para basmıyoruz burda..
Nr biçim bir yıl lan bu 2008
-
Yahu hiç haberimiz de yok... 4 gün kalmış.. Resmen afalladım. Özge Fışkın ve Moonspell :D ahahhaha
Bildiğimiz Moonspell mi acaba ya? Lise festivali falan... Gerçek mi bu idycem de biletix'ta falan da yazıyo cidden. Ne iş :D
-
Böyle konserler malesef sır gibi saklanıyor sonrada artık seyirci konserlere gelmiyor deniyor. Tesadüfen biletix sitesinde gördüm azdaha kaçırıyordum.
-
Moonspell-Pentagram
Zaman: 6 Haziran 2008 Cuma 12:00
Mekan: Kadıköy Anadolu Lisesi
Fiyat: 1. Kategori: 33,50 YTL
Bilet: Biletix
-
bilîoz
-
Kalfest rezaleti
pentagram konserinin sonlarına doğru, moonspell çıkacakken yağmur başladı. 2 saat yağmur altında bekledik. İstanbul dışından sırf moonspell izlemeye gelenler vardı. bu arada sahne toplanmaya başladı. uzun süre sonra bir yetkili gelip "hava koşulları uygun değil, sahneyi spor salonuna almak istedik Moonspell kabul etmedi" diyip suçu moonspele attı. daha sonra bari gurubu görelim diyince "sizi çamurlu ayakkabılarla spor salonuna alamayız" dedi. Oysa az önce sahneyi aynı salona taşımak istiyordu! "grup size imza vericek" dediler ama imza olayıda fos çıktı. tam bir rezaletti.
bilet paralarıyla ilgili yetkili bir açıklama yapılmadı ama geri alma ihtimali olabilir.
biletlerini biletix'ten alanlar aşağıdaki adresten şikayet edebilir.
http://www.biletix.com/static.htm?page=sp2
-
Kalfest rezaleti
Yahu küfür edicem şimdi be. Seneye gelin yahu. Para basmıyoruz burda..
Nazarım mı değdi yoksa :D
-
Kalfest rezaleti
Nazarmı bilmem ama zaten lise festivaline moonspell gelmesi hiç mantıklı gelmemişti. yağmur yağacağıda günler önceden belliydi. ben yanımda yağmurluk götürüyorsam organizasyonda yağmura göre düzenleme yapıcaktı. çok kötü bir sahne kurmuşlardı, adamların bütün sistemleri ıslandı. daha öncede yağmurda konser izledik, manowardada yağmur yağdı. ama en ufak pürüz yaşanmadı.
ama ders oldu işte ortada doğru düzgün bir organizasyon yoksa kim gelrise gelsin gitmem artık. hele lise festivaline tövbe.
-
Kalfest rezaleti
Acaba grup geldi mi? Belki de hiç gelmemişlerdir :)