Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eyvah çocuğum EMO oldu!

• linde_ • 8 Haziran 2008 16:44 • #534247
    Doğrudur. O saatlerde sinek avlar Rexx (:
  • As_i_Lay_Dying • 9 Haziran 2008 08:28 • #534256
    Bence Emo insanın kendine yakışanı giymesidir . insan kendine yakışanı giyerse nolur herkez yakışıklı olur
  • nazmiyyeaah • 10 Haziran 2008 01:24 • #534264
    hahah nefis olmuş tuncay yaa, seni "imoğşınıl rakır" bilirkişisi ilan ediyorum. kısaca, emo uzmanı.

bi ara gotik bücür avratlar dolanıyodu ortalıkta. yerine bunlar türedi. onlar erkeksizdi ama bunların da baskın tipi oğlanlar oluyo. birileri para verip mi yaptırıyo bunlara bu kılıkları allasen?

bir de ben ville valo'nun emogillerin babası olduğuna inanmıyorum. onların adem babası olsa olsa Hitler olmalıdır. (bkz. adolf hitler saç tipi.) evet evet bildiğiniz hern führer.
  • kumdan_kaleler • 10 Haziran 2008 07:08 • #534265
    Yazik yahu.
    Gercekten ,yazik.

Gecenlerdeki olaydan sonra degerli TV ve gazetelerimiz bizi uyarmaya baslamislar.

Boyali medya ne zamandan beri bu konulari egiliyormus.

gerci ,uyarida denmez ,yeni bir malzeme cikmis.

Simdi ayrilan gencler duyariz ,biten evlilikler :

`Hayir ,yapamayacagim.Bu dunyaya bir EMO getirmeyecegim.`
    `Kiz Hatice ,senin cocuk EMO olmus.`

Yazik bu cocuklara ,ebevenylerine.

Hemen bir LEGO kampanyasi baslatiyorum ,cocukluklarini yasasinlar.

Bizde gulup ,eglenmeyelim.
  • kumdan_kaleler • 10 Haziran 2008 07:10 • #534266
    Gercekten ben farkinda degildim ,ne kadar duyarsizsizmisim.

Boyle bir gerceklik varmis ,tam ortada.

Cok uzuldum ,cok.
  • kare-te • 10 Haziran 2008 15:46 • #534270
    gülmekten YARILDIM
  • billiejoe_34 • 11 Haziran 2008 22:51 • #534275
    haklısınız, tamam emolar cıdden gariban olabilirler ama "Metal kültürüyle punk çöplüğü arasında sıkışmış garibanlardır." demek ne demek ya? punk ın ne suçu var şimdi:S ya da ben mi yanlış anladım acaba? sonuçta punk ne sadece avril demek ne de saçlarını acayıp acayıp boyayıp diken iğrenç hayata sahip ınsanlar demek. bi açıklık getirebilirseniz sevinirim kendi adıma.
  • ikinokta • 11 Haziran 2008 23:51 • #534276
    Orada punk iğrentir sakın dinlemeyin metal süperdir mutlaka dinleyin yazmıyor.Yalnızca metal müzik dinleyenler ve punk müzik dinleyenler arasında kalmış,hangisini dinleyeceğini bilmeyen insan topluluğu demek isteniyor.
  • billiejoe_34 • 12 Haziran 2008 00:20 • #534278
    metal muzık dınleyenlerle punk dınleyenler degıl orda denmıskı metal kültürü ile punk çöplüğü. böyle bır ıbare olduğuna gore farklı bı anlamı olmalı cunku metalin kültürü var ama punk ın çöplüğü gibi bişi olmuş. ya anlatım bozuklugu ya da gercekten anlatılmaya calısılan şey bu bilemiyorum çok uzattım galba karısık oldu ama umarım anladınız?
  • heretixlave • 12 Haziran 2008 03:57 • #534282
    bu sitedeki çokpismetalciler punkı pek sevmez biliciğim..