Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Megadeth Vosvos Karnavalına geliyor.

• Ktulu • 18 Haziran 2008 15:49 • #534353
    http://www.vosvoskarnaval.com

Etrafta "benim amcamın oğlu Dave Mustaine'in kankisi, o dedi ki gelmiceklermiş falan diyenler de var ama bilemiycem, ben sitenin yalancısıyım.
  • metalik_facia • 19 Haziran 2008 14:19 • #534361
    yok artık :S bursa diyor bu herifler :S
    imkansız..
  • skater_memo • 19 Haziran 2008 14:40 • #534362
    yalan haber arkadaşlar, gelmeyecek.
  • Ktulu • 19 Haziran 2008 17:16 • #534363
    Senin de amcan mı tanıyomuş
  • metalik_facia • 19 Haziran 2008 17:59 • #534364
    baktım siteye çoğu bölüm yapım aşamasında . gelecek olan gruplarda öyle.hatta kesin bir isim vermemek için büyük bir uğraşı içinde olduklarını gördüm.o megadeth logosu hariç.kalan bölümlerde birçok ünlü cart curt yazıyordu. bana da yalan gibi geldi. hatta gibi değil yalandır bence :|
  • skater_memo • 19 Haziran 2008 20:03 • #534368
    yok, dave direk amcam olur benim
  • linde_ • 19 Haziran 2008 21:38 • #534369
    Asparagas..
  • megadeve • 20 Haziran 2008 09:51 • #534375
    Amca oğlu olmasına gerek yok bkz: http://forums.megadeth.com/showpost.php?p=10210639&postcount=6
    Amcamın oğlu değil de tanıdık olan tek kişi işte bu insandır.
    Ben metal televolecisi değilim diye gezmeye de hiç gerek yok.

Üyelikle uğraşmak istemeyenler için;

Mallory Knox is offline
    Droogie
    Turkish Moderator

Send a message via MSN to Mallory Knox

Yok böyle birsey arkadaslar, böyle birsey olsa haliyle ilk bizim haberimiz olurdu. Dave McRobb'la da konustum, konfirme etti dogru olmadigini. Megadeth bu yıllık tur defterini kapattı sayılır, hele hele tek show icin o kadar yolu gelmeleri fikri son derece gülünc. Bu olayi kim uydurduysa da bunun hesabı sorulmalı, sorulacak da. Sahte reklam yaparak kazanc saglamak gercekten igrenc.
  • skater_memo • 24 Haziran 2008 13:00 • #534396
    dave amcamdan rica ettim anasayfada da duyurdu haberi:

http://www.megadeth.com/home.php

MEGADETH WAS NEVER SCHEDULED TO PLAY IN TURKEY IN JULY
    Megadeth would like to bring to attention that a concert promoter in Turkey is falsely advertising that Megadeth is to play in Bursa, Turkey this coming July. Megadeth is not, and never was confirmed to play this show. Megadeth’s management is aggressively pursuing this concert promoter for false advertising.

adamların zaten gelceği yoktu, bu sahtekarlar sayesinde iyice hayal oldu megadeth konseri..
  • Ktulu • 24 Haziran 2008 14:02 • #534397
    Evet, ben festivaldeyken yazmışlar bunu. Dediğim gibi ben sitenin yalancısıyım, last fm gibi yerlerde "bu adamlar gelmiyor ben Dave'in babasını da tanıyorım" deyip 2 gün sonra "kesin gelecekler" gibi açıklamalar yapan adamları görünce asparagas olup olmadığı da anlaşılamıyordu. Ben bir forum moderatörünün de "gelselerdi önce benim haberim olurdu" gibi laflarına da inanmazdım gerçi, en iyisi resmi bir açıklama oldu. Hepimize geçmiş olsun, çadırlar tekrar yerine :))