Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

SADECE HAYAL ET

• head37bang • 3 Ocak 2009 14:04 • #536205
    çoğu kez rastlamışızdır belki ülkemizde profesyonel ve amatör gruplar en iyi müzisyenleri kapmak için yarışırlar.Çünkü bilirler ki iyi bir ekip mükemmel işler başarabilir.Kimileri ise bu işi sadece zevk için yaparlar.Kimileri ise onlar gibi giyinir ve birçoğu ise onlara özenip onları bile geçmek ister.Beni soracak olursanız bende bir mettalica bi iron maiden gibi olmak isterim.Bu şimdiye kadar kurduğum tek hayalim.Her gün akşam olsada kafamı yastığa koysam ve sabaha kadar hayaller kurup rüyamda hayallerime kavusmak isterdim ve bu yüzden benim için geceler çok kısa ve heyecanlı gündüzler ise acımasız ve boğucu geliyordu.En sonunda düşündüm kendi kendime...Neden yalnızca geceleri o hayalleri kurmak için bekliyorum.Eğer o hayallerimi gerçekleştirebilirsem her an mutlu olucam hem gece hemde gündüz işte istediğimde tam olarak bu...Hep iyi bi gitarist olmak istemişimdir dave murray gibi ama biliyordum ki onun gibi olmam imkansızdı.Ama benim yanıldığıma dair bi örnek vardı KİRK HAMMETH.Kirk hammeth da küçükken benim gibiyken ledzeppelinin gitaristi JİMMY HENDRİXe özenirdi.Ama o jimmy hendrixi benimsemisti onun gibi iyi gitar çalmak değil onun ta kendisi olmak istiyordu.Oda düşündü bunun imkansız olduğunu aynı benim gibi ama o imkansız olsada bir kez olsun şansını denemek istedi.15 yaşında gitar çalmaya başladı ve çok çalıştı her geçen gün biraz daha kendinisinin biraz daha geliştiğini görünce inanmaya basladı.İnandıkça hırslandı içindeki hırsa yenik düştü adeta patlamaya hazır bir bomba gibiydi ve artık o patladı...ÖRNEK ALDIĞI HENDRİX ten daha iyi bir gitarist oldu.BAZEN DÜŞÜNÜyORUM acaba ben çok mu geç kaldım yaşım 17 dünyanın en iyisi gitaristi olabilirmiyim. neden olmasın...Ben bunu basaracağıma inanıyorum BEN KASTAMONULU BURAK DURSUN um bu ismi unutmayın ve haklı olduğumu anlıyacaksınız.Lütfen kendinize bir kez olsun bir sans verin ve hayallerinize ulasmaya çalısın.
  • cthulhu • 3 Ocak 2009 17:19 • #536206
    ... bende bir mettalica bi iron maiden gibi olmak isterim.

mettalica degıl metallica ayrıca yukardakı cumleyı anlamadım :) bir de bıze unlu bır gıtarıstın hayatını gerek eksık gerek tam bılemıyecegım o kadarını tanıttıgın ıcın tesekkur ederım :F sozun ozu hayal etmeye ve calısmalarına devam et umarım gerceklesır demekle kalayım kastamonulu burak ;)
  • Smith Wesson • 3 Ocak 2009 18:45 • #536207
    kirk hammeth diye yazılmaz kardeşim u bir. ikincisi led zeppelin'in gitaristi jimi hendrix değil. 3. jimi hala en iyisidir.. o hammetta gelene kadar bir sürü adam var.. herif takozun teki. not... saflığına ve dürüstlüğüne hayranım.. bir çok kişi buraya gelip bilgileri google'^dan filan bularak yazıyor bunları.. tabii senin gibi trak diye ortaya atarak değil.. eren kömürlü var mesela... sana tavsiyem. bunları yazmadan önce iyice çalış. çalış ve çalış.. en iyi gitarist diye de bir şey yok bunu unutma.. yapılan şey sanat.. formula bir pilotu olmuyorsun. başarılar genç :) seni yermiyorum... hatta takdir bile ettim... ama bence biraz daha fazla biyografi okumalısın :)) yoksa bu garajda birazdan gelicek abilerin seni yerin dibine sokarlar. çünkü onlar virtüoz doğdu. sanat eleştirmeni hepsi. hepsi sosyolog. :)
  • NeGüZeL_İsTnbL • 3 Ocak 2009 22:09 • #536208
    hayalle gemi yürümez yavrucum, sen virtiöz olacaksın ya inanırım gitarınla yürütürsün o ayrı. dünyanın en iyi gitaristi olmaya gelince Murray kimmiş kimse senden iyi olamaz doğru yolda gidiyorsun şaşma şaşırttırma ne kendini ne de kimseyi.
    buraya müzik adına bişeyler öğrenmek amaçlı katılan genç üyeler var sonra Hendrix'i Led Zeppelin'in gitaristi falan sanacaklar; yanlış bilmektense hiç bilmemek daha iyidir, unutma durmuş saat yanlış giden saatten daha iyidir. günde bir kere doğru vakti gösterir muhabbeti.. ;)
    müzik cahilisin yavru ceylanım, virtiöz olacaksın ya önce en başından başlamalısın. hatta sen big bang'den başla ki bi Metallica bi Iron Maiden'dan daha iyi olasın...

Ben İstanbullu Yiğit, galatadan atlasam hazarfenden daha uzağa uçabilirim...
  • head37bang • 4 Ocak 2009 10:08 • #536211
    kusura bakma yazarken yanlıs oldu galiba :D evet kardesim çok iyi anlamıssın tesekkür ederim
  • head37bang • 4 Ocak 2009 10:16 • #536212
    tessekkür ederim uyardığın için bilirsin hani yazarken öyle yazdığım icin baya harf hatası yaptım :D belki doğrudur sadece kirk değil metallicayıda yanlıs yazdım farkındayım benim için elestiri almısım umrumda değil önemli olan burada biseyleri anlatabilmekti kardesim ne olursa olsun sadece imkansız diye birseyin olmayacağını vurgulamak istedim ben orada önemli olan da bu değilmi doğru belki jimmy hala en iyisi olabilir ama sıralamaya bak kirk özendiği adamın önünde doğru söyledin bu bi sanat en iyisi olmaz ama ben en iyisi derken hani dünyanın en iyi 100 gitaristini seçeyolar ya orada birçok insanın önüne geçmek sadece bunu düşlüyorum ve gerçekleştirmek için çalışıyorum önemli olanda bu o listenin başına ismimi yazdırmak isterim elbette:D
  • da hui • 9 Ocak 2009 00:53 • #536223
    Sazan avına çıkmış bence eleman, dalgasını geçiyor. Ciddi olduğunu sanmıyorum. Öyleyse bile sanmak istemiyorum...
  • cointreau • 10 Ocak 2009 17:11 • #536226
    Bir kaç tane balığı oltalamışsın, doğru yoldasın :)
  • kare-te • 11 Ocak 2009 00:20 • #536228
    içerik içerik oolsa gam yemiycem bu söylediğin beni üzebilir hatta alınabilirdim.
  • Ktulu • 11 Ocak 2009 08:48 • #536229
    Eren Kömürlü'ye ulaş. O da senin kafadan.