-
etkilendim kız olsam al senin olsun derdim
-
heh hırs yaptım harddisk halinde mp3 satan biyer var ordan satın alıcam size inat =)
15. Doom Metal 73 GB
24. Gothic Metal, Gothic Rock & Symphonic Metal 38,4 GB
26. Darkwave, Dark Ambient, Drone, Ethereal & Neoclassical 34,2 GB
-
Yabancı Metal ve Rock 156 GB
Yerli Metal ve Rock 9 GB
Video ve klip diğer görselleri bilmiyorum izlemeyi sevmediğim için hepsini PC'ye aktarmadım. Ama tahmini 7-8 Dvd boyutunda bir şey olmalılar.
Ama Anime ve Manga arşivi olarak hepinizi yenerim:)
-
7 terabyte..
7 terabyte'lık arşivimde türlü atmosferik gruplardan, türk halk müziğine, çin halk danslarından urdu dilinde yazılmış pop müzik eserlerine, eski anathema davulcusu canıtın ceyms ve metallica'nın sonraki basçısı olabilecek fabian ernst'in ev kayıtlarına, caz ustalarından saz ustalarına, aşıklardan türkülerden gothik diyarına, venom'dan athena'ya, system of a down'dan ismail türüt'e, yerli yabancı pek çok sanatçı bulunmakta. buradan genç kızlara göz kırpar, işi bildiğimi empoze etmeye çalışır ve selam ederim.
ya her şey bir yana, arşivcilik bir hastalık. 100 gb mp3'ü olanlar eminim ki yarısını dinlemeyi geçtim açıp bakmamıştır bile. bu biraz, ahmet altan mode on tadında yorumlarsak "hayatı avuçlarımızın içine almak, uzanabileceğimiz kadar yakınımızda olması bir sevi sıcaklığında" olayı.
yalnız 200 gb mp3 arşivi olan adamın diğer arşivlerinde (!) de yok yoktur yani:)
-
Evet aslında bende 1 petabytelık bir harddiski kaldıracak donanımu bulup fezaya uçmak istiyorum :)
Az olsun öz olsun. Arşivle hava atmak iş değil. Nice arşivler gördüm içinde yok yok, nice arşivciler gördüm odun kadar bilgi ağırlığı yok..
-
Önemli olan işlevi.
-
cem'e sallama : arşivim sıfırlandı evet ama download son hızıyla sürüyor ! kimden ne almışım lan :D kendim indiriyorum alın terimle !
şeref'e sallama : dönem bitsin gel gör arşivi ;)
Bu arada senin olan her şey ile birlikte sen de benimsin ^^
-
Kim tutar seni Adana'lı çocuk :)
-
arşivcilik bir hastalık
bence yalan söylemek daha büyük bir hastalık. 7 terabayt bir arşivi edinmen mümkün değil. üstelik bu yaşta. eğer bunu kanıtlamak istiyorsan ki kanıtlaman lazım merak ettim. satın almak istiyorum. birkaç print screen göndermelisin. 1000 ytl veririm.
-
belki hosting işi yapıyo ahaha