-
Ben Beastie Boys'çuyum mesela. Herifler beni çok eğlendiriyor. 2000'lerden sonra türeyen müziğe müzik diyemediğimden rap hakkında konuşmayayım.
-
tanımam. ortamda çalarsa dinlerim
-
..ve sagopa kajmerin kalitesiz bi rapçi olduğunu düşünürsün :) ilginçmiş..
-
bi kişinin müziğini beğenebilirim veya beğenmeyebilirim. özgür irade ve zevkle ilgilidir. kısacası sana bi soru: keyfimin kahyası mısın sen ya? nerdeyse elektrikli sandalyeye bağlayıp elektrik verirken bi yandan da sagopa dinleticeksiniz. mahalle baskısı bu olsa gerek xD
-
tepkisiz kalanlara tepkisiz kalıp da kendisine tepkisiz kalanlara tepkisiz kalanlara.
-
Elinde gitarla uğraşan elemanı görünce
_Ehuhuheuhe la ooglim bu ne ki baglama çalacahsın ki dineleh, haala öğrenemedin şunu ehıheheu
Şeklinde kişnemeleri, akabinde elemanın bildiği bir şarkıyı çalarsınız ve ilk defa çaldığınız şeyi anlar ve geri gelir
_Ehuheuehuehe la oglim bah accık ögrenmişsin ama baglama çalacahsın ki dinleyecez bu ne ki ehuheheue
Sanki kendisi bağlama üstadı dallama
-
şimdi sen yürüyerek ya da bisikletle yolun sağından yavaş yavaş gidiyorsun...bir araba da geliyor arkandan yavaş yavaş ilerliyor ya...geçsene kardeşiiiimmm....
-
arkadaşım tokio hotelin metallicadan iyi olduğunu düşünüyo hep
metallica pek sevmeme rağmen kafa göz dalasım geliyo ama arkadaş işte
arkadaşlığımı gözden geçirmeliyim :Z
-
Aşağıdakilerden hangisine tepkisiz kalamazsınız?
Kafamın kaşınmasına...
-
yav biz gençken hiçbir şey yoktu be...şimdi gençlerin her türlü imkanı var...tahammül edemiyorum..tepki olarak da susuyorumm..içime atıyorum...sineye çekiyorum napıyım...