-
arkadaşlar elektroyu bilgisayara bağlayıp gitarı kaydedip üstüne sözleri eklemek istiyorum böyle bi program var mı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.mail atarsanz sevinirim
-
ben cakewalk kullanıyorum. eklediklerinin üstüne sonradan efektler de ekliyebiliyorsun. daha yni ve daha kullanışlı programlar da vardır elbette. biraz daha araştırırsan bulabilirsin. ama bence cakewalk'un kullanımı kolay.
-
biz bir ara fl stdyoyu kullandık demo olmayan sürümünü bulabilirsen beğenebileceğini düşünüyorum
-
kanal kaydı yapan herhangi bir program işini görür , üzerine bilgisayardan davul,bass vs de ekleyeceğim diyorsan o zaman vsti desteği olan programlara yönelmen gerekir. cakewalk , fl bunları sağlıyor ama biraz daha kapsamlı uğraşmak istersen cubase öneririm.
-
cubase var bu iş için ama profesyonel bi program.ne ararsan var.istediğin her efekti koyabilirsin.kullanımı da bi okadar zor tabi ki
-
ya bu cakewalk programının tam adı Cakewalk Music Creator diye mi geçiyor yoksa ikisi farklı şeyler mi,birde bu programı kullanırken gitarı pc ye bağlamak için nasıl bir yol izlenmeli?
-
windows ses kaydedicisini kullanabilirsin. başlata gir donatılar eğlence ses kaydedicisi.
-
evde gitar kaydını asla istediğin kalitede alamazsın ( iyi bir bütçen yok ise ) bu nedenle sana tavsiyem altyapı ve düzenlemeleri mümkün olduğu kadar evde yapıp vokal ve gitarları adam gibi bi stüdyoda kaydetmen