Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

gitar çalma seviyem hakkında yardım!

• kutay__ • 23 Eylül 2009 19:24 • #537042
    evrende yalnız değiliz biliyorum :))
  • Revanchist • 4 Ekim 2009 12:21 • #537049
    Hız... Aslına Bakarsanız Hiçbirşeydir... Eğer Solonuz Melodisiz ise attığınız "hızlı" solo kimseye hitap etmeyecektir.. bir nevi... ego tatmini.. Şahsen Kendi Adıma Konuşayım. Pantera'nın bile(Zira Pantera Soloları Yüksek Hızda Bile Çok Iyi Melodi Verir) Hızlı Sololarındansa Yavaş Sololarını Dinlemeyi Tercih Ederim.. En Basitinden En Sevdiğim Sololarından Biri = Planet Caravan..

Solo Atarken Kendin Ol.. Gerisi Kendiliğinden Gelecektir Zaten.. Hızlı Solo Atmak Istiyorsan Sana Tavsiyem Önce Yavaş Fakat Melodili Sololar Atmandır. Bu Evrede Kendi Çalış Tarzını Yakalarsın. Ünlülerden Örnek Vereyim. Şahsen Bir Soloyu Dinlediğim Zaman Kimin Attığını 3. saniyeden sonra algılayabiliyorum.. Kendini Solonda Bulduğun Vakit Asıl Yapmak Istediğine Çok Yakınsın Demektir.. Eğer Hızı Gerçekten Istiyorsan Sen Solo Atarken Elin Otomatikman Hızlanacaktır.. "hızlı solo atıcam,atmalıyım!!" gibi düşünceler yanlıştır.. Solo=Siz Olduğunda Hız Kendiliğinden Gelecektir.. Ama Önce Melodiyi Ve Kendinizi Yakalayın..