-
Yani demek istediğim mesela Nirvana - Smells Like Teen Spirit şarkısında Kurt Cobainin sözlerini silmek istiyorum sadece ensturman sesleri kalsın üstüne hani şarkı söyleyebileyim vs. Yardım edebilirmisiniz ?
-
o zaman uçağa binip gideceksin amerika'ya çalacaksın geffen records'un kapısını "abiğ bana nirvana nevermind albümünün smells like teen şarkısının stüdyo kayıtlarını verebilir misiniz?" diyeceksin, bilmiyorum ne derler.
insan seslerini müzik parçalarından ayıran bir teknoloji yok. bunu yapabildiğini iddaa eden bazı programlar var ama bunlar da çok başarısız. ancak kaydı yapan stüdyo/şirket ve sanatçının izniyle sanırım dediğin şekilde parçalar nete konabilir. bunu da kimse yapmaz heralde.
ama amacın şarkı söylemekse, indir guitar pro'yu, midi selerin üzerine arkada çalarken söyle. hatta şarkı ince gelirse sesine göre, notaları aşağı çek öyle dene. midi sesler oyuncak orglarınki gibi olsa da, yine de tatmin edici olur parça çalışman için.
-
Limewire da şarkının yanına instrumental yazmak veya torrentten indirirken karaoke yazmak yeterliymiş. 3 paragraf yazmaya gerek yokmuş. Yinede sağol.
-
Al bakalım
http://www.youtube.com/watch?v=1GE59m3A9oI
-
winampde pacemaker eklentisini çalıştırırsan işe yarar..vokali tam olarak kaldırmaz ama en azından geriye iter, rahat rahat üste şarkı söylersin
-
adobe audition ile bunu yapmak sadece 3 sn :)