Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Şarkıların sözsüz halini bulmak istiyorum. Sadece enstruman sesleriyle yani

  • LoungceAct • 31 Ağustos 2009 18:30 • #537020
    Yani demek istediğim mesela Nirvana - Smells Like Teen Spirit şarkısında Kurt Cobainin sözlerini silmek istiyorum sadece ensturman sesleri kalsın üstüne hani şarkı söyleyebileyim vs. Yardım edebilirmisiniz ?
  • Leviathan • 31 Ağustos 2009 21:18 • #537021
    o zaman uçağa binip gideceksin amerika'ya çalacaksın geffen records'un kapısını "abiğ bana nirvana nevermind albümünün smells like teen şarkısının stüdyo kayıtlarını verebilir misiniz?" diyeceksin, bilmiyorum ne derler.

    insan seslerini müzik parçalarından ayıran bir teknoloji yok. bunu yapabildiğini iddaa eden bazı programlar var ama bunlar da çok başarısız. ancak kaydı yapan stüdyo/şirket ve sanatçının izniyle sanırım dediğin şekilde parçalar nete konabilir. bunu da kimse yapmaz heralde.

    ama amacın şarkı söylemekse, indir guitar pro'yu, midi selerin üzerine arkada çalarken söyle. hatta şarkı ince gelirse sesine göre, notaları aşağı çek öyle dene. midi sesler oyuncak orglarınki gibi olsa da, yine de tatmin edici olur parça çalışman için.
  • LoungceAct • 3 Eylül 2009 16:02 • #537023
    Limewire da şarkının yanına instrumental yazmak veya torrentten indirirken karaoke yazmak yeterliymiş. 3 paragraf yazmaya gerek yokmuş. Yinede sağol.
  • Insistence • 6 Ocak 2010 02:35 • #537118
    Al bakalım

    http://www.youtube.com/watch?v=1GE59m3A9oI
  • ArBeDe • 6 Ocak 2010 12:52 • #537119
    winampde pacemaker eklentisini çalıştırırsan işe yarar..vokali tam olarak kaldırmaz ama en azından geriye iter, rahat rahat üste şarkı söylersin
  • tusubasa73 • 7 Ocak 2010 23:02 • #537121
    adobe audition ile bunu yapmak sadece 3 sn :)