Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bedava Kayıt ve Miks Teklifi

  • VuralK • 2 Ekim 2010 13:31 • #537263
    Merhaba,



    6 aydır Sae İstanbul'da Audio Engineering bölümündeki eğitimimi sürdürmekteyim.Eğitimimin son bir aylık sürecinde ise okulumuzda mevcut olan 3 ana stüdyodan, İcon stüdyosuna geçmiş bulunuyorum. Bundan sonraki aşamada ise Neve Genesis stüdyosu yer alıyor.



    Sae ' nin de bizlere sunduğu imkanlar dahilinde , bizlerin araştırıp bulacağı gruplara kayıt yapabilme imkanımız var. Bu nedenle bunun için en doğru yerlerden birinin burası olduğuna karar verdim. Yanlız kayıda gelmesi muhtemel kişi/grupların bana bazı ön bilgileri ulaştırmaları ve bazı koşulları da baştan kabul etmiş olmaları gerekmektedir. Bunların detayları ise şu şekilde ;



    1) Kaydı yapılacak grup tüm kayıt süreci ve sonrasında yapılacak olan çalışmaların hiç birinden ticari bir artı sağlayamaz.



    2) Alınacak olan kayıtlar , prodüksyonun bitişi ile birlikte okulun eğitmenleri tarafından bir değerlendirmeye tabi tutulur. Prodüksyonun eksiksiz olarak tamamlandığına kanaat getirilirse , grup parçalarını interaktif ortamlarda , kişisel web sitelerinde ve diğer paylaşım mecralarında ücretsiz olarak yayınlama , video çekimi yapma ve yayınlatma hakkına sahiptir.



    Bu iki ön şartı kabul eden gruplar için hazırladığım pre-prodüksyon ihtiyaçları ise şu şekilde ;



    1) Kaydedilmesi düşünülen parça/parçaların sözleri , trafikleri ve aranjeleri karşılıklı olarak belirlenecek bir zaman diliminde bana ulaştırılmalıdır.



    2) Grup üyelerinin ;



    Kişisel bilgileriGeçmişten bu güne kadar müzik ile olan ilgileri / yaptıkları işler



    kısa birer biyografi olarak hazırlanmalıdır.



    3) Varsa bundan önce aldıkları kayıt örnekleri ( kayıt kalitesi gözetmeksizin ) ulaştırılmalıdır.



    4) Grubun hali hazırda mevcut olan ekipman listesi.



    Bu gereksinimleri sağlayabilecek olan , kendilerine dünya standartlarında bir kayıt stüdyosunda, kayıt yapmak ve deneyim elde etmek isteyen arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla veya,



    [email protected]



    adresine yollayacakları bir mail ile ulaşabilirler.



    Kayıtlar tamamlandıktan sonra miks aşaması ile de ben ilgileneceğim.



    Kaydı yapılması muhtemel olan grubun ilk aşama olan İcon stüdyosunda hizmetinde ; İcon D-Control ES , Neve mikrofon pre-amp 'ları , SPL Gold Mike Mic.-Pre , TLA Mic.-Pre , Focusrite Mic.-Pre ve multi FX ünitesi , 192 I/O üniteleri ve ProTools HD3 sistemleri gibi oldukça iyi ekipmanlar yer alacaktır.



    Görüşmek üzere...