Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

analogda son nokta..

• Single_FACTOR • 17 Nisan 2005 03:39 • #542527
    Görüntüden öte Kapasitörlerin seramik kaplı olmasıyla , farklı model transistör kullanılması olmalı.
    zaten bunlar işi iyi bilenler tarafından alınır ve genelde modifiye edilerek kullanılır.
  • FlashRoyal • 17 Nisan 2005 16:36 • #542540
    ya hoca ben distorşından almak isterim ama fiyatı göremedim.. Ve nasıl nerden alcam bi bilgi verirsen sevinirim

sağ panelde price kısmı var. orda ülkeyi seçiyosun ona göre fiyatlar çıkıyo. türkiyede varmı bilmiyorum. ben almanyadan getirtiyorum. ama türkiyede olsa arkadaşlara katılıyorum fiyat biner üstüne.
  • jasonic • 18 Nisan 2005 12:25 • #542552
    Ben pek de faydali bulmadim arkadasin haberini.Yani Behringer daha ucuz diye Behringer'in taklit modellerini alinca kalite de "taklit"ten öteye gitmeyecektir.Maalesef acimasiz pedal dünyasinin en önemli gercegi "ne kadar ekmek o kadar köfte" olgusudur.

Ayrica Amerkian Big Muff ile Russian Big Muff iki farkli modeldir.Yani Tayvan-Japon-Amerikan Boss ayrimi gibi bi ayrim söz konusu degil.

neysex.garaj.org
  • ibanetze • 18 Nisan 2005 18:17 • #542557
    ya zaten roland japon firması, yani amerikan yapımı boss bulsanız da almayın çünkü yok öyle bi şey... taklidini falan almışsınızdır ama ne biliyim yine de ben valla bıktım bu çin-endonezya yapımı ekipmandan herkes laf sokuyo...bi de bu bosslar tayvan olunca, isyan ettim halbuki seviyorum ben sesini gerçi çin yapımı ibanez artcore'da hiç fena sayılmaz ama gene de insan elindeki gitarın, kullandığı ekipmanın sağlam bi şey olmasını istiyo...en azından ben istiyorum...
  • Single_FACTOR • 19 Nisan 2005 11:15 • #542569
    Taiwan artık teknolojinin merkezi ve dünyada 1 numara, eğer aldığınız ekipman acustik donanımlı yani kabin, ağaç vs gibi özel işçilik gerektirmiyorsa BOSS lara sonuna kadar güvenebilirsiniz arkadaşlar.