Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Zoom 707 II , Digitech RP200 , V-AMP 2 ??????????

• cru • 17 Nisan 2005 16:16 • #542537
    merhaba.ben uygun fiyatlı bir prosesör almak istiyorum.Heavy, trash tarzı müziğe ilgim var.Özellikle Metallica çalıcaz.Yani dist. tonlarının bol olmasını istiyorum.Tabi bu, efect az olsun anlamında değil.İlginç tonlarda yaratmak eğlenceli olur dist. dan sıkılınca.Ben biraz araştırdım.Yukardaki yazdıklarımı göz önüne alarak hangisini önerirsiniz.Veya eksik gördüğünüz önemli özellikleri varsa yazın.Şimdiden teşşekürler.
  • anyoneanywhere • 17 Nisan 2005 17:14 • #542541
    bende digitech rp-200 var.şiddetle tavsiye ederim.ama ben opeth anathema fanıyım.fakat ton yaratma olayı sayesinde bence istediğin tonu bulursun.hatta acıkcası zoom kamyoncu pedalıdır abi yani soylemedi deme:)))
  • pUnKeR • 17 Nisan 2005 21:59 • #542546
    bende bir rp200a kullanıcısıyım ve arkadaşın söylediklerine kesinlikle katılıyorum..
  • karete • 18 Nisan 2005 05:19 • #542551
    ama zoom kullananlar bişey dememiş herkes kendi pedalını övüyo :) açıkçası benim için ikiside traktör pedalı gibi
  • pUnKeR • 18 Nisan 2005 14:32 • #542554
    analogun ve çok üst kalitedekilerin yanında tabi ki bunlar traktör pedalı ama bizimde bütçemiz buna yetiyor. ayrıca bundan önce zommum vardı, o hepten berbat..
  • ibanetze • 18 Nisan 2005 18:26 • #542558
    valla ben de zoom vardı, gitarın yanında hediye verdim geçen ay, plastik abi...iki kere bozuldu iki ayda...digitech alcaktım, en iyisi bi blues driver dedim, bi tane de digital delay-6 valla rakip tanımaz kombinasyon. bi deneyin ama ikisi arasında diyosanız arkadaşın rp-200ü vardı (ritmcinin) beni eziyodu valla, zooma göre orjinaline daha yakın dist ve odrive var ama tabi ikisini de denemek lazım sonuçta hiç beğenilmese adamlar zoomu satmazlar de mi...
  • muzo867 • 4 Mayıs 2005 19:34 • #542980
    yaw herkes zoom la digitech i karsılastirmiş v-amp2 ile rp 200 ü karsılastıracak yiğit yok mu yaw
  • AlfaHeliX • 5 Mayıs 2005 01:46 • #542994
    hocam sahsen ben BOSS ME-30 kullaniyorum. aleti yeni yeni cozdum oldukca memnunum. bundan once digitech rp300- zoom 707II - ve v amp ı kullandım. yani arkadastan felan calmak suretiyle.. :D simdi zoom cok iyi ama nedense biraz mekanik tonlar.. ole ufalanacak bi alet digil ama. arkadaslar kamyoncu pedalı felan demislerde bakma kurcalayince bayag cevherler cıkıyo.. fiyat performans aleti..
    rp 300 biraz daha duzgun ton bakımından ama onada ben ısınamadım. dıgıtech bana gore digil.. ,(GNX3 ve 4 haric :D )
    v amp aralarindaki en saglam tonlu alet harbiden yıkıcı tonları var . tek kotu yanı footswitchleri onboard digil amfi footswitch i gibi.. ve wah/volume/arm olarak kullandigin pedal yok.. ama bende pro bi alet olmasına ragmen bendeki bile tam olarak orjinal bi ton vermiyo.. o bakımdan paraya kıyıcaksan en iyisi v amp ve crybaby ikilisi olur..
  • emre_petrucci • 5 Mayıs 2005 20:11 • #543011
    Ben zoom 505II, 606 ve 707II kullandim. Simdi de GFX-5 kullaniyorum. Açikcasi bekledigim kadar harika bir alet çikmadi GFX-5 ama yine de çöpe atilacak bir alet degil. Tonlar 707II den biraz daha kaliteli ve fazla pedal rahatligi falan fistik var.. Onun disinda 707II den çok fazla bir farki yok. yalniz 707II yle 505II nin arasinda daglar kadar fark var diyebilirim. 606 da iyi ama 707II bariz daha iyi.. zoom un 707 den asagi modelleri alınmaz ama 707II iyi derim.. Digitechler hakkinda ise ne yazikki bir bilgim yok..
  • Laucian • 12 Mayıs 2005 16:32 • #543189
    Bir v-amp 2 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim. Preamp olarak çok başarılı, pod kadar kaliteli ve fiyatına göre de yüksek performans sağladığını söyleyebilirim. Delay, wah,reverb vs. efektleri de piyasadaki çoğu aletten daha kaliteli. Kabin simülasyonu sayesinde çok farklı tonlar yakalayabiliyorsunuz ve distortion kesinlikle doğal a çok yakın. özellikle 2. el fiyatının piyasada 170$ civarı olduğunu düşünürseniz bu fiyata daha iyi bir alet alınamaz.