-
tahmin edilceği gibi analog set yapıyorum ama pre-amp seçiminde kararsız kaldım. bende sans amp tri-ac var ama değişirip sans amp gt2 almayı düşünüyorum. herkes gt2 nin daha iyi olduğunu söylüyor ama tek switchi var bence tri-ac nin en büyük artısı 3 switch e sahip olması ama elbette performans ve kalite daha önemli. kararsız kaldım lütfen YARDIMMMMM.... farklı önerilere de açığım. birde sahnede sans-amp kullanan varsa lütfen yazsın iyi veya kötü.
-
ben dün tri-ac aldım stüdyoda miksere girdim denemek icin ve sonuctan memnunum açıkçası. gt2 yi bilmiyorum ama bence tri ac gerçekten iyi bir alet. bozma derim. ama galiba sansamp in yanına bi eq bi de reverb lazım olacak gibi.
-
Gt2nin daha iyi olduğunu söylüyolarda dediğin doğru tek switch ile 3 swithc arasında kullanım kolaylığı bakımından çok fark var o yüzden sana tavsiyem 3 tane GT2 al öyle kullan şahsen ben öyle yapıyorum ve çok memnunum...
P.S: özleme gelen ilk gt2yi ben alıcam nıhahah
-
yazisa bak. 3 tane GT2 kullaniyomus. yok ya.sen GT2 kullaniyor musun ben sana onu sorayim önce. hatta GT2 nin ne ise yaridigini biliyor musun? sen anca alirsin.SIPA seni...
-
TRI AC el altinda daha cok secenek sunuyo taabi,ancak bence GT2 daha iyi,ancak o da tek secenek sunuyo taabi.Tavsiyem herseye ragmen GT2 almandir.TRI AC'nin tonlari pek de ahim sahim degil!
-
bence en iyisi bi sertac 34 almak birde marshall ampili.........gerisi hikaye zaten asl olanda herekettirr bak deniz hocayaaaa calioo iste ama illede bisi alcam dersen bence bmc ... okuldan giriyorum nete . acigimi bolee kapiyorum cicegi burnunda bi uyeyim mesajlarinizi bekliyorum .. hadi ewy gorusuruz
-
olm bana bak ben yeni uyeyim ona gore sende bc rich varmis bole garip bisi bana kaca satarsin ama ben 6 telli yamaha istiyorum nasil olcak bu is?????
-
gt2 nin farkı mikrofon yerleşimi konusunda da secenek sunması ama bence bu cok mühim değil. sonucta ikisini de denedim ama öyle bariz bir fark mevcut değil ton kalitesi açısından.
-
ya arkadaşlar lütfen bilen konuşsun. petru lafım sana o sertac34 modeli de ne öyle yoksa prince stc34 die bi gitar var o mu. bende b.c. rich warlock var çok memnunum bence sende b.c. rich al.
-
ben sansamp classic kullanıyorum ritm gitaristimiz tri-ac,
tri acnin clean tonu super distoları yetersiz
gt2yi kullanan birini gordum disto ayarlamıstı guzeldi ama switche basıosun sistemin clean tonuna kalıosun
bilenler triac ile gt2 arasında cok fark yok diyo
ozaman benim tavsiyem tri-ac alman yanına da iyi bir disto pedalı koyman..
bi de ince ayar icin basit de olsa bi eq alsan iyi olur 6-7 bant
sırtın yere gelmez o zaman