Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bateri başlangıç

• Drummer Blazer • 27 Nisan 2005 19:18 • #542731
    beyler ben bateriye nasıl başlayabilirim. Bana tavsiyeleriniz nelerdir?
    Okulda bir tane var.
    onda çalışma şansım oluyo
  • Infusion • 27 Nisan 2005 19:27 • #542732
    valla ben de çala çala öğrendim..
    önce hi-hat ve trampetle çalıştım sonra kicki işim içine kattım

internetten etütler vs. indir, davulcu videoları izle - analiz et

bol bol müzik dinle, dinlediğin ritmleri çıkartmaya çalış

evde yastık falan kullan, atak ve geçişlerini iyileştirmeye çalış

baget tutuşunu iyi ayarla, bileğine fazla yüklenme

eğer sağ elini kullanıyorsan sol elini asla ihmal etme

vs...
  • Infusion • 27 Nisan 2005 19:28 • #542733
    eski konulara da bi göz at bulursun birşeyler..
  • Infusion • 27 Nisan 2005 19:28 • #542734
    eski konulara da bi göz at bulursun birşeyler..
  • Slider • 27 Nisan 2005 22:57 • #542742
    En iyisi saglam bi hocadan ders alman bence. Ilk stick control falan cok onemli sonra calacagin muzik turune gore baget tutus seklini secmelisin. Falan filan...
  • drummist • 28 Nisan 2005 00:44 • #542745
    bence otur dizlerine vura vura öğren. koy kaseti teybe çıkar bütün şarkıları en ince noktasına kadar. davulun başına geçince de pratik yap. trampet nasıl seker ziller nası sektirilir uğraş. kolay gele...
  • Drummer Blazer • 30 Nisan 2005 20:00 • #542808
    beyler sağolun denemye çalışacam
    yanıtlar için teşekkürler
  • Metalitan • 30 Nisan 2005 20:50 • #542811
    bak önce stick kontrol çalış bi 10 dk. kadar.sonra trampet.ben derimki bi 10 dakka sıkılmadan seri vuruşlar al.dikkat et vuruşlar arası sekme olmasın.sadece tek vuruş tek ses.sonra bunu zamana yay ve giderek hızlandır.daha sonra geçişlere çalış.önce trampet küçük alto geçişleri.daha sonra küçük-büyük alto geçişleri.baha sonra üçlü sonrasında dörtlü geçişleriş dene.bi 10 dakkada öylesine çal zevk için istediğini yap.başlangıç için iyidir heralde.ben böyle başladım.
  • tamabeyin • 6 Haziran 2006 00:13 • #549945
    ya hiç kasma ama okdarda yayma çok dinle bence en iyisi dinlemek ve dha baştan her şeyi cozceını dusnme:)
  • __eUrOnYmOuS__ • 6 Haziran 2006 18:33 • #549962
    Davul dersi pahalı şeydir. davulcu olunmaz davulcu doğulur demek istiyorum ben..parası olan kesinlikle ders almalıdır ama davul hissedilen bi alet, farklı bi şey sadece iste ve çalış kardeşim arkadaşlar güzel taktik yazmışlar.. davulcuların böyle birbirine destek olması şart bence.. çünkü ülkede davul satan adamların arasında sattığı aksesuarın, enstrumanın adını bilmeyenler var.. özellikle davul için. herkese eyvallah..