-
selam arkadaşlar
davul çalmaya yeni başladım 2 ay falan oldu ders alalı.herkesin sorunu gibi benimde sorunum evde çalışamama.milletten çalışma pedleri falan duyuyorum bir de hızlı sistemde 300 dolara elektronik davul varmış, ya da akustik bişeymi alsam ev müsait yalnız yaşıyorum ama komşular var tabi.kısacası çalışmak için hangisi daha ideal teşekkürler şimdiden
-
100 ytl ye basit bir pad alabilirsin mesela! twin al ve çalış..Ama zil olayı yok tabi..Ses sorununda olmaz!
-
valla o hızlı sistemdeki davulu almak gibi bi hata yapma. arkadaş aldı bi ay içinde 3 kere bozuldu. çalışma yapıoduk evde trampete vurdum bozuldu zaten bilgisayarsız çalışmıyo öyle bi dezavantajı var. ayrıca ped öyle pahalı bişi de değil zaten tünelde heryerde bulursun. ama daha ucuza mal etmek istersen bi tahtanın üstüne kauçuk kaplat al sana ped. bende ne davul vardı nede ped ben yastıkla sandalyeyle çalıştım :D
ama inan hız konusunda daha verimli oluyo :P
-
evde yastık mı yok yaf..
-
Abi bence akustik bi davul al ama cok kaliteli olmasin tabi en az 3 tanede zili olsun (hihat, ride, crash) dandik bisi al iste sonra davullarin icini parca sungerlerle doldur zillerinde uzerine ince bez koy cok iyi oluyo hem gercek davulda calisma imkani hemde minimum ses.
-
allah allah kimisde çopk iyi falan diyo başka forumlarda neyse kalsın o zaman ben pedde devam edim.bi pedal alsam cross çalışmak için nasıl olur
-
istediğin davulu alabilirsin piyasada pearl ın tama nın maxtone nın bile yeni bi ürünü var var.üst deri yerine takıyosun sesi 10 da 1 e kadar düşürüyo rahat rahat çalabiliyosun ton ları gerçek deriler kadar olmasada çalışma elverişli şekilde geliyo zillerin üstünede halıfleks koyarsın sorun kalmaz..
-
pede devam et şimdilik pedala gelince alsan olabilir ama davul basındaki gibi kullanamassın onu. ben arkın pedalı eve getrdm nerede kullanacağımı bilemedim önüne minder falan koydum ama olmadı ama senin bileceğin iş istersen al.