Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Zildjian ZBT4-plus

• dragut_reis • 2 Mayıs 2005 13:59 • #542893
    elimde ZBT4-plus zil seti var(hi-hat,crash,ride) infusion arkadaş Zildjian zillere hikaye demiş. türkiye dışında en çok kullanılan ziller ZİLDJİAN ve SABİAN. dünya çapındaki birçok baterist bunları kullanıyo.. bunlara hikaye demek biraz biraz ağır..
  • Infusion • 2 Mayıs 2005 14:30 • #542894
    Zildjian'ın kalitesi tartışılmaz tabi ki de; ama İstanbul'un yanında hikaye..

Memleketimin el yapımı mükemmel zilleri varken fabrika malını tercih etmem. İstanbul'un fazla kullanılmamasının sebebi Zildjian'ın dünya pazarına büyük ölçüde hakim olması ve bazı grupların türk düşmanlığı.
    Ayrıca birçok ünlü ismin de zidjian, sabian gibi markaları tercih etmesi bir çok amatör bateristin de bu markalara yönelmesini sağlıyor.

Bir zilin çok kullanılması onu en iyi yapmaz! Çok kullanılmasının nedeni reklamdır.
  • dragut_reis • 2 Mayıs 2005 15:12 • #542895
    hem zildjian ın kalitesi tartışılmaz diyosun sonrada istanbulun yanında hikaye diyosun. o zaman kalitesi tartışılmaz deme.

ben memleketimin zili diye onu almak zorunda değilim. istanbul da dünya pazarına kendini sokabilir vede yurtdışında biçok yerde satılıyo fakat o kadar yaygın değil. bunun düşmanlıkla ilgisi olduğunu sanmıyorum her zilin tınısı farklı..

zilin çok kullanılması onu iyi yapmaz diyosun o zaman dünyanın en iyi bateristleri anlamıyolar bu işten ama iyi reklamı olduğu için kullanıyolar yani:) gelip sana danışsınlar bi o zaman :))
  • pearl_love • 2 Mayıs 2005 16:06 • #542896
    zildjyanın oriantel serisi varmış nasıl acaba bilen varmı?
  • Infusion • 2 Mayıs 2005 16:51 • #542897
    çok güzel esprilerle süslemişsin yazını, çok güldürdün beni :o)

ilk olarak Zildjian'ın kalitesi tartışılmaz dedim.
    Kaliteli olan en iyi olacak diye bir kaide yoktur.

ben memleketimin zili diye onu almak zorunda değilim

Ben sana illa da bu zili kullanacaksın diye birşey de demedim. Niye böyle atladın!?

bunun düşmanlıkla ilgisi olduğunu sanmıyorum

Biraz araştır, öyle konuş. Türk yapımı diye kullanmayanlar var..

her zilin tınısı farklı..

Bak bunu öğrendiğim iyi oldu. Ben hepsini aynı zannediyordum.!!

zilin çok kullanılması onu iyi yapmaz diyosun o zaman dünyanın en iyi bateristleri anlamıyolar bu işten ama iyi reklamı olduğu için kullanıyolar yani:) gelip sana danışsınlar bi o zaman :))

Evet yapmaz!! Öncelikle dünyanın en iyi bateristi saydığın kişiye bağlı (göreceli bi kavrandan bahsediyorsun)! Gelip isteyen danışabilir. Dünyanın en iyisi benim, gelip bana soracaklar!

Tamam mı?
  • dragut_reis • 2 Mayıs 2005 17:38 • #542900
    infusion sen ne yazdığının farkında değilsin gliba bende senin yazdıklarını okurken çok gülüyorum.:o)))

kalitesi tartışılmaz diyosun sonra kaliteli şey en iyi olcak diye bi kaide yok diyosun. tam bi çalişkisin:))) dünyada kalitesi tartışılmaz demişsin bi kere demekki kaliteli olan şey iyidir. bi böyle diyosun bi şöyle. çelişki adamısın heralde..

sana dünyanın en iyi bazı davulcularını söliyim. dennis chambers, dave weckl ,vinnie colaitua, steve gadd, lars ulrich(göreceli bi kavram dedin.bu insanları sende dinle o zaman bakalım ne diceksin eğer videoları yoksa gönderebilirim) ve senin dinlediğin yabancı grupların davulcularının çoğu zildjian kullanıyo. yeterlidir umarım.
  • need_a_cure • 2 Mayıs 2005 19:41 • #542904
    onu bunu bilmem some kind of monster filminde larsın studio setinde istanbul vardı şok olmuştum :o)
  • pearl_love • 2 Mayıs 2005 21:36 • #542910
    beyler bilmi mi paylaşıyorus kavgamı ediyorus.(bence lars saydıklarının yanında davulcu bile kalmıyo (bizden i çaldıyı kesin ama):)e beyler şu china hakkında ne diyosunuz bırakın tartışmayı yaw:(
  • Infusion • 2 Mayıs 2005 21:43 • #542912
    kaliteli olan birşey en iyi olacak diye birşey yok..
    bunu anlamada zorlanacak ne var?? çelişkiyle de bir alakası yok.

yeterli değil ben istanbul kullanıyorum!?

senin dediğin mantıkla tama dünyanın en çok tercih edilen davulu (özellikle profesyonel olarak); ama birçok otoritenin en iyi davulcu dediği dennis chambers pearl kullanıyor. Senin mantığın çelişkili asıl. Tamanın pearlden çok satılması daha iyi olduğu anlamına gelmez. Çok satılan en iyi değildir. Kaliteli olan da..
  • dragut_reis • 2 Mayıs 2005 21:52 • #542913
    infusion kalite olan şey zaten iyidir benim demek istediğim bu sen iyi değil diyosun ben ona karşı çıkıyorum. hem kaliteli olupta kötü olması çelişki diyorum. çok satılan en iyi demiyorum zildjian en iyi diyorum..
    zildjian kullandınmı bilmiyorum ama ben her ikisinide kullandım zildjian daha iyi.. neyse pearl_love ında dediği gibi tartışmanın bi anlamı yok zildjian daha iyi :)