-
Merhaba arkadaşlar ben burda yeni ve acemiyim gitarcı olarak size danışmam gereken şeyler var yorumlarınız önemli.Ben 4-5 ay gitar kursu aldım sonra 5-8 aydırda grupla çalışıyorum.Grupça şimdilik Duman,Haluk Levent,Mor ve Otesi,Teoman,Manga,Cem Karaca,Bulutsuzluk Ozlemi,Aslı,Ogun Sanlısoy,Sebnem Ferah gibi sanatçıların şarkılarını yapıyoruz onlar var repertuarda.Bu arada asıl konuya döneyim kendi gitarım olsun hevesi başladı evdede çalışayım diya studyo harici.Tabi ilk başlarda LTB BCrich ler gözümü baya aldı ama sonra Ibanez S470 te karar kıldım baya ısrar yaptım sanırım yakında ailem alabilir..acaba doğru kararmı?çaldığımız parçalara gidermi? Bu arada grupta Ritim gitarcıyım bazen kedim soloda atıyorum =) Birde kötü özelliğim ellerim acayip büyük =( mesela parmaklarımı açınca klasikte 1. perdeye basıp elimi kaldırmadan 8.perdeye serçe parmağım basıyo yani anlıcağınız biraz hayvani ve büyük eller var. bana o gitar uyarmı veya aynı fiyata benim için daha iyi gitar varmıdır ? YORUMLARINIZI ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM!!!
-
700 gibi bir para Ibanez S470'e verilmez bence ben zamanında aldım ve aldıktan 2-3 ay sonra elden çıkardım.Açık konuşayım manyetikleri berbat o gitarın, şekil olsun rahatlık olsun hafiflik olsun istediği kadar süper olsun yok manyetik dandik olunca olmuyo.Sana tavsiyem 2.el bulmaya çalış ama sıfır diyorsanda ibanez RG öneririm hane daha uygun fiyata alırsın artan parayla manyetik filan alırsın.
-
2 el olursa kesinlikle al gercekten ergonomik bir gitar hafifte gövdesi maun ayırıca rg serileri gibi bass wood değil maun bass wood dan daha hoş bir ağaç bence ilerde bu gitara seymour duncan dan 2 manyetik takarsın rg alıp yadacağın modifiyedan daha verimli olur ama 0 fiyatı gerçekten pahalı bunu da kabul etmek lazım
-
Arkadaşlar yorumlarınız için sağolun.Ben aslında 0 almak istiyorum..S470 in fiyatında olup daha iyi performans verebilecek daha iyi bi gitar öneriniz varmı acaba ?
-
Ondan daha ucuza Epiphone Goth serisinden SG veya Les Paul alabilirsin şahsen bende Explorer var ve Gibson manyetik olduğundan çok memnunum tek derdim 22 perde olması birde oturarak rahat çalamıyorum fakat Les Paul alırsan hem rahat gitar hem manyetikleri iyi hemde analog pedal alıcak kadar paran artar.