Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gitarımı boyucam :))))

• Luzax • 5 Mayıs 2005 01:35 • #542993
    arkadaslar gitarımı boyatıcaktım 60 usd dedıler vazgectım kendım boyıcam sentetık boya ıle fırca aldım zımparalayıp boyadım kotu oldu tekrar zımparalıcam bılenınıız varsa bunu duzgun bı sekılde nasıl boyıya bılırım?????????
  • kutay__ • 5 Mayıs 2005 03:00 • #542996
    zımparalama! boya cözücü solventler var nalburdan bulabilirsin.boyaya sürüyosun biraz bekleyip spatulayla hafif kazıyarak boyayı kaldırıyorsun. ama benim tavsiyem ver 60usd ya da pazarlık et bilen birisi boyasın.gerçekten çok zor bir iş ve eğer gitarın elektronigi, ayarları gibi konulara hakim değilsen bu işlemler sana çok daha bile pahalıya çıkabilir. eğer yok ille de kendim yapıcam dersen vernik,ahşap cila öneririm sana. en kolayı o. boya atıcam dersen o iş başlı başına sanat derim hiç girme bile.
  • Ulaireattea • 5 Mayıs 2005 04:50 • #542997
    Gitarı 2.el olarak satamayacağının farkındasındır umarım onun dışında allah sabır versin...
  • ibanetze • 5 Mayıs 2005 12:56 • #543000
    yapma olum, hasta mısın nesin...beğenmediysen rengini, ne diye aldın gitarı, git adam gibi işlerle uğraş,boyamaktan önce yapılıcak bi sürü iş var, töbe töbe kıyma gitarına :)
  • necromancer • 8 Mayıs 2005 00:55 • #543078
    Ben boyamış biri olarak sölim istersen resimde eklerim biraz araştırırsan ya da bilgin varsa elin yatkınsa yaparsın ben oto boyası kullandım sprey boya.Boyayı çıkardıktan sonra köpük yardımıyla düz olsun die sulu ince zımpara yaptım astar boya atmadım boyayı attığın uzaklık önemli akmaması için boya bitince hafif pürüzler noktalar olur onlarıda arabalarda kullanılan pasta yardımıyla cillop gibi yaparsın istersen ince yine sprey vernikte atabilirsin biraz kendine güvenmen lazım yannız ben çok memnunum hatta bidaha boyamayı düşünüyorum 1 sene oldu sıkıldım :)
  • Muddy Bank • 8 Mayıs 2005 15:19 • #543085
    resim yollar mısın?ozel mesajdan e-mail'imi attım...
  • emrakadam • 9 Mayıs 2005 15:38 • #543104
    ya gitar boyamak çok ciddi bir iştir gerçekten. keşke kendin yapmasaydın.. ve keşke zımparayla uğraşmasaydın. gitarın sustain kalitesini bile bozar.(ne marka bilmiyorum tabi.hani dandik bişeyse pek takmamışsındır) ayrıca boyamak için söktüğün ekipmanın ayarlarının gitmesi de cabası... bence boya çözücü kullanıp boyayı çıkardıktan sonra boyama. sadece vernik vur üstüne. sonra da azcık para biriktirip genel ayar yaptır...