-
Merhaba,
Çin'de (ya da başka bir Uzakdoğu ülkesinde üretilen) Ludwig davul nasıldır, ilk davulunu alacak birisine tavsiye eder misiniz? Fiyatları 450 - 500 $ civarı değişiyor. O fiyata alınabilecek başka bir giriş seviseyi davul önerisi olan var mı?
Saygılar...
-
ağacının kuru olmasına dikkat et!!!
-
Ludwig 60'ların ve 70'lerin efsane davuludur. Ama o Çin'de üretilen ucuz Ludwig'ler için birşey diyemeyeceğim.
-
Lem Ludwig alınmazki sen bir de çin malından bahsediyorsun...
The Wolfram
-
Valla o paraya alınabilecek başka birşey yok diye biliyorum. (Tabi ki hepten uyduruk olanlarını saymazsak) Eğer bildiğiniz başka bir model varsa yazın, önerilere açığım.
-
gerçi mesajının üstünden 15 günden fazla geçmiş ama hem kafanda belki birşey uyanır bir fikir verir diye hem de hardrock kardeşime bir cevap niteliğinde yazayım gene de.ludwig (orjinalleri)yeryüzünde yapılmış en iyi davullardan biridir hele hele manowar ın eski albümlerinde(yenilerden emin değilim)28" kroslu bir ludwig kullandığı düşünülürse...ama o bahsettiğin çin malı (ben taiwan diye hatırlıyorum) ludwig ler pek bir halta yaramaz.ki orta kalite bir ludwig in 2. eli 800 usd iken 450 usd iyi bir davul için komik.bence sen 2. el birşeyler bak ya da bununla öğreneyim sonra bakarız daha iyisine diyorsan o başka.ki genede mutlaka bir dene.bir de benim sana küçük bir tavsiyem olsun uygun fiyatlı birşey arıyorsan yıldırımı es geçme çok kişi burun kıvıracaktır ama yaşar abi çok iyi davullar yapabiliyor.tek sorunu aksamları iyi olmuyor ki o da döküm kullandığı için zaten tornadan çıkma aksam kullansa fiyat iki katına gelir.son söz kendimden örnek vereyim bende bir tane 7 yıl önce aldığım bir tanede yeni aldığım 80 veya 90lardan kalma iki tane newsound diye bir davul var kimsenin ne olduğu hakkında bir bilgisi yok ama acayip memnunum bu arada bir tanede küçük boy özel yapım(nejat uygur için yapılmış) yıldırım var o da çok güzel.yani o eski söze gelecek olursak önemli olan fiyatı ya da markası değil senin ve tabii ki mensubu olduğun grubun beğenmesi ve elbette üstünde rahat etmen.biraz araştır ve mutlaka dene.umarım aradığın gibi bir şey bulursun...
-
ÇİN MALI HİÇBİŞİ ALINMAZ!!!Biriktir yamaha al...fiyat ve kalitesi bakımından en orantılı davul o!!!
-
Çin malı almak için aklını kaybetmiş olman gerek sakın yapma böyle bişi
p_L_a_C_e_B_o
-
yamahalarda cin ve taiwan mali....