Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

YARDIM GEREK

• normal • 16 Mayıs 2005 06:52 • #543273
    Şimdiden bişeyler yazanlara çok teşekkürler.Elimde cort var,iyidir hastır ama nihayet ayrılıcaz,Amerikadan arkadaşım geliyor bi kaç güne ve elimde 400$ civarı bi para var maalesef,dolayısıyla fenderin ya da ibanezin baba modellerinden getirtme şansım kalmıyor.Sordum İbanez RG370DX 350$ mış orda,tabi japon malı değil.Bu gitar için bir fikriniz var mı?ya da yurt dışından getirebileceğim washburnun,ibanezin,orta sınıf gitarlarından tavsiye olunabilecek var mı?Tarz içinde led zeppelin,queen,metallica,satriani hepsi dinlenir,sevilir,sayılır tarafımdan.
  • ibanetze • 16 Mayıs 2005 10:56 • #543276
    bak, sana tek tavsiyem, gitarı kesinlikle sıfır alman,yani arkadaşın 300 dolara fender amerikan strat bulabilir oralarda, ya da 500 dolara gibson falan da bulabilir,benim bi arkadaş geçen yıl amerikan strat getirdi bana ikinci el, gitarın hiç bi yeri orjinal değildi, zaten adamlar çok yıpratıyolar gitarı, orjinal parçaları da alıyolar üzerinden,sakına ucuz falan diye ikinci el olayına girme ya da gitardan gerçekten anlayan bi arkadaşın varsa ona güven, yoksa kazıklıyolar valla...bi de yabancıysan vay haline...
  • tom696 • 16 Mayıs 2005 12:13 • #543277
    yeter ya tünel ve kadiköy piyasasindan kazik yemekten biktik. banada getirt bisey ordan.
  • normal • 16 Mayıs 2005 22:47 • #543284
    sağolasın doğru söylüyosun,hatta bana 2.el 370dx de varmış dedi,oda 255 dolarmış,sakın almayasın dedim,bahsi geçen elemanda gitardan anlamaz,yani orda olup tek tek gezip bi piyasa yoklama şansım olsa.
    Peki bu ibanez rg370dx için bi yorumu olan varmı,buralarda 550-600$ civarı bu gitar orda sıfırı 355$ mış,bu gitar için söyleyecek sözü olan varmı peki?
  • ibanetze • 17 Mayıs 2005 00:24 • #543285
    o gitardan kullandım bi ara,baya tatlı sesi var,yani 355 dolarlık bi gitar olarak baktığında, seni fazlasıyla tatmin edecek bi gitar olduğundan emin ol...