-
klasik gitar altyapım var yeni başlıcam.gitar tavsiyesi bekliyorum. 100-200USD arası olursa sevinirm.
[email protected]
-
100-200 USD? Fender teklidi gitarlardan bulabilirsin belki. Bu fiyata elektro gitar düşünüyorsan çok iyimsersin bence.
-
iyimser değilim. bilmiyorum. sormak için yazmışım değil mi? bilmiyorum.
-
meraba yeni başlayacaksan ve 100-200 doların varsa cort,fender squier alabilirsin.ben ibanez ve washburn derim ama.paran yetmediği için...yinede washburn lere bir bak o fiyatta gitarı vardır.www.isfendan.com a gir.burda herşey pahalı ama bilgi edinebilirsin.washburn x-10 var onu öneririm.arkadaşım kullanıyor.yeni başlayanlar için iyi.
-
2.el düşünürsen 200$a washburn falan bulabilirsin ama illa sıfır diyosan fender squier ya da düşünmesi bile kötü...SBDreams aman öyle bir hata yapmada
-
biraz daha artırabilirsen cort x2 al derim hatta 100 dolar daha artır x6 al derim
-
sahibinden.comda 400 milyona jackson var, hiç jackson çalmadım daha önce,itici geliyodu,ama arkadaşlar sağolsun gaza getirdiler onu alıyorum ben de...bi tane daha var 450ye bence çok uygun fiyatı, git o gitarı al derim yani...
-
200$a squier bulabilirsen tabi :)
music123.comda 200 $dı en son buralarda 300 civarı..
İkinci eli kesinlikle düşün bence..
-
selam bende çok temiz bir washburn var 200$ a satıyorum.
ilgilenirsen mail adresim
[email protected]. görüşelim