Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

!!!!!!Jackson WRMG Warrior!!!!!!

• exxxtra • 18 Mayıs 2005 20:36 • #543321
    Arkadaşlar aranızda bu gitarı bi kere bile çalmış denemiş ya da sahip olan biri yazsın.....
  • exxxtra • 18 Mayıs 2005 20:37 • #543322
    Metal ritim solo gitar için ideal mi?
  • ibanetze • 18 Mayıs 2005 20:41 • #543323
    yok sana cevap falan, kemir orda kendini :D
  • ibanetze • 18 Mayıs 2005 20:42 • #543324
    yaaaa nası heyecanlandın biri cevap yazmış diye :)
  • MegaDave • 19 Mayıs 2005 00:37 • #543336
    Ben bu gitarı denedim. Laylaylom da
    Ama gitarda eksik olan bir şeyler vardı. Bu benim görüşüm. Sen ne tür çalıcaksın mesela Marty Friedman sololarını bu gitarla atmayı düşünüyorsan hiç aklından bile geçirme gitardan çıkan sesler dirty neck şeklinde yani buğulu sesler çıkıyor. Adam gibi bir bend bile yapamıyorsun. Sapı rahat değil. Yani ben Dave Mustaine hayranıyım ama o gitarla bir Holy Wars olmadı ne solosu ne ritimi. Sen ona vereceğin 1172 €'yu gidipte bi DK2 ye versen seni daha memnun eder. Ben o gitarıda beyenmedim ama nispeten bundan daha iyi. WRMG nin clean tonları harika. Gitarı cleande çalarken kendini ölmüş ve Cennette gibi hissediyorsun ama o kadar. Alternatif müzik yapacaksan al derim ama dediğim gibi solo falan atacaksan RX10D çok daha iyidir veya DK2 bu paraya. Ben SL3 almatyı düşünüyodum. Bi ESP gördüm. 2000€ DV8 şeklinde ama Dave Mustaine imzası yok. Seymour Duncan JB manyetikli KV şeklinde . Bi 300€ daha bulsam onu alırım. WRMG deki ters lan şey büyük ölçüde EMG-HZ manyetikli olması. Sen Seymour Duncan manyetikli herhangi birgitar görürsen şekline bakma paranda yetiyorsa al derim. Ama bu benim fikrim seni etkilemek istemem ama ben bir Megadeth hayranı olarak o gitarda umduğumu bulamadım. Ayrıca o gitara Kadıköy LaylayLom da yüzde yetmiş indirim yapıyorlar. Yine de 1500 YTL ye geliyor. Ona vereceğin paraya yazık derim. Ama dediğim gibi bu benim fikrim. Sen de denedikten sonra görüşlerini paylaşırsan sevinirim.
  • exxxtra • 20 Mayıs 2005 19:19 • #543383
    Doğru diyosun aslında şekli güzel ama manyetikler biraz ucuz kaçıyor fiyata!Su sıralar bi de Ibanez RG2550 Prestige ve RG2570 Prestige e bakıyorum ama Warrior u denemeye fırsatım yok ankara da direk jackson satan adam gibi bir yer bulamıyorum o yüzden sordum sağol!Ibanez ler hakkında düşüncelerin ne?Mesela Dimarzio manyetikleri hakkında tıpkı Dimarzio PAF pro ya denk ses veriyorsmuş Prestige lerdeki Dimarzio/İbanezler!!!
  • MegaDave • 23 Mayıs 2005 18:08 • #543473
    Ya arkadaşım ben hayatımda hiç İbanez fender vesayre denemedim. O yüzden o manyetikler (Dimarzio falan) hakkında yazdıkların konusunda hiç bir fikrim yok ama metal müzik yapacaksan bak ben gittim denedim de WRMG 1172 € üstüne 300 € daha koy %30 indirim yapıyorlar al bi SL3 (Jackson) veya o paraya DK2 falan al mutlu ol.
    Ben şekle çok önem veririm oyüzden denemediğim gitar kalmadı. ESP DV-8 Jackson RX10D Jackson DK2 LTD DV8-R Jackson SL3 Jackson WRMG. ESP ve türevleri (LTD) Seymour Duncan manyetik kullanmalarına rağmen JB serisi istediğim tonu vermedi. Bi türlü alışamadım. (Bak bu noktaya dikkat 1900€ luk gitardan bahsediyorum abanoz fretboard falan). Olmuyo ESP falan. Tutmuyo ESP ile atılmış bi Holy WARS solosu Jacksonla atılmışın yerini. RX10D alacağıma şeklin önemi yok deyip SL3 almaya karar verdim. Neden? okadar güçlü tonları var ki. Seymour Duncan TB4 manyetikleri var yekpare. SL1 den tek farkı abanoz klavye olmaması. Bence senin fikrini değiştirmek istemem al bi DK2 tam WRMG fiyatı civarında. Bak keyfine. Ha ille şekil dersen Haziran sonuna kadar bekle bi RR3 getirt. Ama şöyle bişey var köşeli gitarların daha buzamana kadar köşesini kırmadan götüren olmamış. Sen sen ol şimdi şekle önem verme al bi DK2-DH2S-DK2FS hangisini bulursan. Öne al ritm ve solo atmayı öğren pratik yap. O zamana kadar para biriktir, DK ların veya SL lerin ikinci elleri çok iyi para ediyo. Koy üstüne bi miktar para. Jackson alacaksan bi USA KE2 veya KV2 getirt keyfine bak derim. Veya bi yüklü miktar para gelecekse sana yaklaşık 25000$ civarı bastır parayı Dave Mustainenin imzalı konserlerde çaldığı KV-1 i al. Daha ayrıntılı bilgi için www.megadeth.com , www.jacksonguitars.com
    Bu mesajı okuyunca kafanda bi fikir oluşursa veya soru bana sorabilirsin hatta e-mail atabilirsin. e-mail adresim [email protected]'dur.