-
Türkiye de 7 telli USA bir musicman bulabilir miyim?? Bulursam ne kadara patlar?? Umarım bilen biri vardır..
-
uhh 7 telli...musicman i buldun 7 tellisini arıyosun.:D.zor bence.
-
Tünel deki Motif Elektronik çok iyi fiyata baslarini getirtiyor musicman in. yani söyle diyim music123 te 745$ olan gitari 850$ a satiyor. Bir konus onlarla ,getirtse getirtse onlar getirtir zaten. bu yazin ortasinda bana yeni siparisler gelcek dedi,yani ne kadar erken konusursan adamlarla o kadar iyi.
-
Hmm çok teşekkürler.. Zaten şimdi almicam daha 1 senem var.. Şu anda Jakson DK2S kullanıyorum alt tel cızırtı yapıp duruyor. Gönderdim Laylaylom'a fretleri filan zımparaladılar tekrar oldu bende bıktım artık şu jackson dan yaa dertleri bitmiyo. Bugün oturdum tekrar sap ayarı çektim olmadı.. Sanırım zımpara gerekiyo.. Zaten 7 telli almayı düşünüyodum almışken musicman alayım dedim ama.. Tavsiye edebileceğiniz başka bi 7 telli var mıdır? (K-7 hariç)
-
K7 alma zaten . esp nin birkaç 7 telli modeli var. sonra ibanez in var. musicman iyi bir seçim. daha simdiye kadar musicman den sikayet eden görmedim(bas gitarlarinda).elektrolarda ayni hesaptir heralde.
-
Bana da öyle görünüyor. Sağolun dostlar..
-
Şöyle bir durum da var ki Ernie Ball Music Man gitarların sadece John Petrucci custom modelinin yedi tellisi var. Onu da Türkiye'de bulmak çok çok zor olacaktır.
-
Zaten ben de tam o guitar ı almak istiyorum ya :)