Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ya Hocam Ben Gitar Calmayı Öğrenmek İstiyorumm!!!

• Antiquitias • 29 Mayıs 2005 14:32 • #543588
    Uzun Zamandır Böyle Bir merakım Var 18 yaşındayım ve bunu Cok istiyorum Ama nerden Başlıcamı Bilemiyoum Bu konuda Ailem benı Desteklemiyor...Lütfen Yardımcı olsun plzzzz msn Adresım [email protected]
  • muzo867 • 29 Mayıs 2005 14:45 • #543589
    al bi klasik sonra da kursa git hocam:)ama kursa 2 aydan fazla gitme temeli ogren sonra internetten falan calış. yok ayrıntılıca öğrencem dersen kursa devam et.
  • eTSuLu_aLBiNo • 30 Mayıs 2005 00:02 • #543600
    abi niye klasik aldırıyon şimdi çocuğa?
  • imsomniac • 30 Mayıs 2005 01:49 • #543602
    bi elektro gitar al, soracığıma imkanın varsa 1-2 ay kursa git nası basçan flm hiç olmazsa onu öğren mümkün mertebe.. ona bile şansın yoksa hiç olmadı teknik flm bilen bi arkadaşın ilk temeli öğretsin.. sonra www.guitar-pro.com a girilir, guitar pro programı indirilir, ardından www.mysongbook.com a girilir ordan bu programın açacağı gitar tabları indirilir (bi çok grubun bi çok şarkısı var binlerce tab var..) sonra ufak tefek basit şarkıları çalmaya başlaya başlaya öğrenirsin.. tabi bu en kısıtlı imkanlarla.. en iyi taba bakıp öğrenilir diye bir tezim yok..
  • muzo867 • 30 Mayıs 2005 11:46 • #543607
    abi adamı ailesi desteklemiyormuş. direk elektro görürlerse bu sefer hepten tiksinirler o işten. benim de başıma geldi ondan biliyorum. önce yavaştan girmek lazım 1 yıl sonra başlar elektroya bu arada ailesi de alışır.
  • eTSuLu_aLBiNo • 30 Mayıs 2005 12:02 • #543608
    hmm dediğin işe yarabilir.
  • Aylak • 30 Mayıs 2005 18:36 • #543613
    valla al bence bi tane akustik hem elektroya daha yakın hem daha gür ses verir.Yeteneğin varsa netten bakarak kendin çalışarak öğrenebilirsin yok öğrenemiyosan ve kursa gitcek paran da yoksa bu sefer bi tane gitar çalmayı bilen bi arkadaş bulacaksın ondan rica-minnet sana çalmayı öğretmesini isteyeceksin, olay bundan ibarettir.