-
belki iyidir hiç denemedim:) manyetikleri nasıl yapmışlar? trafocuda sardırıp altına hurdacıdan buldukları mıknatısları mı koymuşlar? neden olmasın mıknatıs aynı mıknatıs tel de aynı tel değil mi?:)
-
aabi ben şimdiye dek bi kötülüğünü görmedim açıkçası ama tabi süpppeerrr kalite de diyemem yani...ama insanlar bu kadar nefretle yazınca nolyoruz abi ya dedimm....yok mu başka kullanan yaa????
-
abi eminim adamlar bu işten doğru dürüst para kazansa ve saygı görselerdi daha iyisini de yaparlardı. yapanları biliyoruz çünkü, istanbulda murat sezen, ankarada evrensel... fazla eleştirmemek lazım.
-
bu gitarın iyi yönünü söyleye bilirim size...:)
çalınsa ya da kırılsa içiniz acımaz...
-
ehe ehe:))
-
ya aslında çalmadım kötüde demek istemem ama kötü olduğunu biliyorum
eğer bir şekilde seni götürüyosa sorun yok.şöyle düşün en süper gitar benim .çünkü o benim. birbaşkasının değil.dışarıda bi ton insan var gitar alamayan .senelerdir para biriktiren. birde bu yönden bakmak lazım .iyi kötü .bir gün daha iyi gitarlar çalacağını hayal edenler mutlaka onları çalarlar.açıklama konusundada zaten arkadaşlar bi ton birşeyler yazmışlar
-
bencede biz aldık o gitarı bokkk....gibi gercekten fabrikası da istanbul da Taksim deymiş sanırım bööööö....bir gitar