-
tünelde ikinci el bir epiphone bass var 5 telli aktif maktif güsel bişiye benziyo bi de 400 dolar fiyat çektiler nedir ne değildir bi bilen var mıdır?
-
valla onlar iyi oluyo ama gitarın durumu nasıl ki.ucuz geldi bana...
-
sen yanlış görmüşsün heralde,o gitar perdesizdir,çünkü ben bütün baslara baktım tünelde,epinin bi tane basını gördüm aktif,o da 650 dolardı,...dediğin beyaz bi gitarsa,kafası tersse ve de beş telliyse, perdesiz bastır o,fiyatı da o yüzden ucuz,pek talep yokmuş perdesizlere ama ben alıcam ve de benden görüp milyonlarca genç akın edecek perdesiz basa o zaman işte fiyatı da değişecek şimdiden al sen :))
-
benim baktığım 5 telli krem rengi perdeli aktif manyetikli ve akdeniz müzikteydi
-
ya valla nerde gördüğünü yazmasaydın keşke,ben arar bulurum onu şimdi eheh ama benim dediğim de tam beyaz değildi,bi de zaten perdesiz gitarlarda gömülü bi perde oluyo,perdeler karışmasın diye,eline alıp da denediysen bilmiyorum da,yani uzaktan baktıysan falan perdeli gibi duruyo,hem ben sorduğumda o perdesize de 400 dolar fiyat verdiler,o yüzden diyorum perdesizdir diye
-
dedigin basi bende biliyorum. ne zaman gitsem farkli bir yerde . dükkan dükkan dolasiyor anlicagin. krem rengi-5 telli-epi-perdesiz. heralde baska yoktur küçücük tünelde.