-
selamlar.geçenlerde kadıköy whisky den fast fret diye bişey aldım.teli temizlediği,sesi netleştirdiği(!),parmaklarımızın klavyeden akıcağı ve birçok şey yazıyo.10 Ytl verdim ve aldım.(U.S.A)acaba gitarı koruyim derken kendime zarar vermiyim?,hernekadar kullandıktan sonra elimi yıkasam da tırsıyorum hafiften.bi de bu tür bi ürün olarak ne tavsiye edrsinz?
-
kelin merhemi olsa önce kendi kafasına sürerdi :)
-
bende bir bar konserinde bir gitaristin fretleri ve telleri böyle küçük firça gibi birseyle sildigini gördüm. sorcaktik utandik. o nedir abi ya birisi söylesin.ise yarar mi?arkadasin dediginin aynisi mi?
-
evet o sildiği fırça gibi şey oluyo fast fret.. mevzu şu, o fırça gibi şeyde özel bi sıvı var telleri çalmadan önce sürdüğünde kayganlaştırıyo, çaldıktan sorada kutusundaki bezle telleri siliyosun ter filan gidiyo sora dfast freti sürüyosun telleri koruyo ömrünü uzatıyo vs. ben kullanıodum bi kaç yıl önce..
-
daha once hic duymadim, fikrim yok ama denemen guzel, sag kalirsan bende denerim onra..
-
mydukkan.com 'da satılıyodu. Fiyatı da onun gibi bişeydi sanırım. Tellerin korozyana uğramaması içinse kullanmaya değer sanırım. Aslında yeni tel almak daha mantıklı gibi :) Ama fast-fret'in ne kadar işe yaradığına da bağlı tabi bu olay...
-
Bas gitarda çok kullanışlı bir şey, basçının elleri tellerin üzerinde uçuyor sanki...
-
bu konuda aman aman bilgili değilim ama içimden geleni söylüyorum... Hız istiyorsanız öncelikle sabır sonra metronom daha sonra bol bol pratikten başka birşeye bel bağlamayın, bunlar da neymiş:D ellerini ve telleri temiz tut-parmak uçların hafif nasır da olmuşsa- teller çok hoş kayar çaldıkça çalasın gelir böyle garip şeylerle uğraşmaya deymez-bide sölediine göre irenç bişemiş ondan böyle yazdım:D-