Arkadaşlar ben e-bay dan kargoyla birlikte 3000$ ya da belki biraz daha pahalı tutan bir gitar almaya karar verdim. Problem şu adam hediye olarak göndermeyeceğini ama istediğim fiyatı yazabileceğimi söylüyor(tabi çalınma ya da hasar durumunda benm alacağım geri ödeme bu ücret olacak) ve UPS ya da USPS lemi gönderileceği birkaç saat sonra belli olacak, sizce ne yapmalıyım
abi sen kelek is yapmıssın e bay baslı basına sorun zaten o kadar para yatırılrmı ya 3000 ne aldın ki bukadar pahalı hemde 2 el bence buyuk kazık yemeye dogru ılerliyorsun dostum bıran önce paranı al derim gitarıda merak ettım ha
ya gitar Dean Cadillac collector serisi(37/50) tek parça 3HUM 2. el değil ve bence fazlasıyla değer-fazlasıyla olmaablir değer:D- evet kimse nin mi bilgisi yok n'apiim
gerçekten çok güzel bir gitar şimdi baktım ama aldığın kişiden emin olman lazım zor işler ince işler bunlar :) makaleler bolumunde bu konuyla ilgili bir yazı var oraya bir bak istersen.
aldığım kişi kansas da dükkan sahibi zaten ayrı bi ebay store u da var bu arada gitara yavaş yavaş aşık olmaa başladım sancılı olcak ama alcam gitarı:D