Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

üye olmayan giremez

• turuncu_ • 6 Haziran 2005 20:08 • #543766
    bilmiyorum sizler ney hakkında ne düşünüyorsunuz ama ben neye hayranım ondan çıkan ses büyüleyici ne kadarda benim dinlediğim müzik tarzında çokta kullanılmasa da neyin bir gizemi ayrı bir büyüsü herkes gitarda kulaktan bir notayı çıkarabilir ya da piano ya da kanunDA her neyse peki neyden çok zor
    o yüzden ney bilmeyenlere tek bir cümle
    ÜYE OLMAYAN GİREMEZ
  • kelle • 7 Haziran 2005 18:12 • #543797
    ney ile çalınmış bi melodiyi kulaktan calmak zor değil bence. diğer parçalar icin bilmiyorum. parcanin iskeletini çalarsın da ne gerek var . ney de sadece ney parcasi calinir .oyle yani. arkadastan biliyorum ondan soyluyorum
  • turuncu_ • 8 Haziran 2005 18:35 • #543828
    neyi kulaktan çalmak kolay öyle mi baka buna kimse beni inandıramaz bırak kulaktan parça çıkarmayı tek bir notayı bile zor çıkarılıyor
  • Single_FACTOR • 8 Haziran 2005 22:25 • #543836
    ney en zor enstümanlardan biridir. sadece üfleyebilmeyi öğrenmek 1 sene alır.
    Neyzenlikte en ustalara "Dede" denir.
    Türkiyede 30-40 yıldır neyzenlik yapan nice üstadlar bile "dede" lakabını kendilerine layık göremezken; nam-ı diğer DJ "Arkın Allen" diye bir uyduruğun, trip-pop havalarında vıcı-vıcı turn table ile kendine "Mercan "dede" demesi düşündürücü aynı zamanda da tüm bu kültüre ve ustalara saygısızlıktır.
  • kelle • 9 Haziran 2005 18:15 • #543859
    benim arkadas geyik amacli her bişeyi calıyor. ama adam tasavvuf falan yapiyor. yani kafadan bi 10 yıldır caliyor ney i