Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

En iyi stüdyo sizce hangisi?

• anneke • 27 Haziran 2005 09:45 • #544270
    taksimde kral smarttır onu bilirim ayrıca denedim kanal kayıt olayı bayağı iyi yapıyorlar ayrıca ucuz ha joker diyen çıkmadı(çukü joker çok kötü!!)
  • _UFUK_ • 27 Haziran 2005 12:02 • #544271
    ya joker nesıne kotu dısunuz anlamadım. adamların ses sıstemı manyak. memnun olmadıınız konu nedır bılmıyorum. tamam pahalı ama deer.
  • dazednconfused • 27 Haziran 2005 12:06 • #544272
    vallaa fanus olayını ben pek hazetmedim.asma kat ahşap ortam falan...davul bi kros vuruyo yer yerinden oynuyo tırstım vallaaa.ama parasına göre hakkını fazlasıyla veren bi smarttır.ekipman falan sağlam yani.ampeq kafa+kabin bas ampli, crate+hughes&kettner gitar ampli iyi iş görüyo
  • anneke • 28 Haziran 2005 10:08 • #544293
    smarttır ekipmanı sağlam ayrıca kayıt aletleri ekipmanlarıda çok sağlam kayıt yapmak isteyenlere duyurulur(hucum kayıt bile harika)(kanal kayıt muhteşem ayrıca adamlar isteyene klip bile çekiyormuş jokere gelince iyi bir müzisyen o studyoya iyi demez,ancak lise grupları ya da eglenmek amaçlı giden arkadaşlar jolkere iyi studyo gözüyle bakabilir dogru dürüst kayıt aleti bile yok jokerde bilgisayarla kayıt-onların yaptgı kadar-bende yaparım)