-
seri numaraları sanırım yapım tarihlerini veriyor. ibanetze harf ile ilk numaranın yapım tarihini verdiğini söyledi. yalnız bendeki squier üzerinde "CN 510..."diye giden bir seri numarası var. 95 yılı ise "C" ne işe yarar? yok değil ise başka bir anlamı varmıdır? kore malı olduğunu düşünürsek buna mı işarettir?
-
gerçektende bi bilen varsa söylesin yaf...
-
kimse bilmiyomu?=)
-
y biri bişe sölesin yaff..
-
Benimkinde son rakamlar 98 belki odur sendeki kaç??
-
CN=China =))
-
c kore gitarın üzerinde yazıyor. m ye ne diyeceksin malezya mı?
y neresi olabilir acaba? .arakistan olsa gerek sen bilirsin oraları.
ne bu yahu. bişrey sorduk alem .aşak geçiyor yeter bu abukluklar. birşey biliyorsan yaz. bilmiyorsan ne .kime işgal ediyorsun? .ktir ol. bıktım çoluk çocukla uğreşmaktan..
gülümseme görmek istemiyorum. adam gibi cevap yazın
-
benim gordugum gitarlarda istisna cıkmadı, belki de milyonlarca sitede bu açıklama yapıldıgından boyle bir yorum yapıyorum=)))belki de sen harf uyduruyorsun...
Not:mesajın garaj ekçisine iletilmiştir haberin ola...
-
bak arkadaşım bi soru sordum. cevap vereceksen ver vermeyeceksen ne yazıyosun? kaç tane gitar gördün hayatında? harf uyduruyormuşum lan.......... sinirlenmeyeyim diyorum ama peygamber sabrı kesmez ki.
tamam arkadaşım teşekkür ederim bak keyfine. ben ararım bulurum sen zahmet etme parmakların yorulmasın yazma daha.
not: garaj bekçisi neyin ne olduğunu biliyor. burnun akmış birilerinden yardım iste. belki lazımlığa da ihtiyacın vardır...
-
senin de belki vücudunun ustundeki boşluğu dolduracak bir beyine ihtiyacın olabilir. bekci konusuna girmeyeyim, atılmanla sonuclanabilir.