Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Digitech rp80 hakkinda bilgisi olanlar lütfen yardim edebilir mi?

• vincent vega • 12 Haziran 2005 21:14 • #543948
    BU aleti kullananiniz varsa düsüncelerini merak ediyorum o fiyata iyi birsey mi?
  • kelle • 13 Haziran 2005 15:31 • #543979
    tabi iyi. ama ayarlar böyle sabit gibi. ama + olarak pedal var. falan filan. rp100 daha iyi ama. söyle bi iki sayfa geriye gitsen baya bi açıklama, karşılaştırma bulursun. bence alabilirsin. bir cok kişi rp80 ve rp100kullanıyor. artık paran neye yetiyorsa onu al.
  • thekrael • 13 Ekim 2005 10:04 • #546356
    rp80 hakkinda bilgisi olanlar lütfen yardim edebilir mi?

Digitech rp serisini önermiyorum ama gnx1 var bende hem amfi simulatoru, hem efektör, drum machine de bonus:p profesyonel olunca bile kullanbilirsin uzun süre e tabii çooooook paran olunca atarsın analog set yaparsın kendine;) yani rp serisi alcağına biraz daha para biriktir, kredi kartıyla falan en azından al bi gnx1 çok memnun kalırsın. bilgisayara bağlayıp patch editörden tone yazabiliyorsun, internetten patch indirebiliyorsun, farklı vers gnx lerin (2,3,4) patchlerini birbirlerine çevirebiliyorsun (bubun programı var) ayarlar çok hasas. çok seçenek var sonsuz gibi.
  • bereket • 13 Ekim 2005 15:09 • #546358
    evet rp80 hobi olarak çok zevkli bir alettir hemde yeniysen tonları öğrenmen açısından iyi olur fiyatıda fazla tuzlu değil yani pratik bi alettir . Önce tonları yapacağın müziği belirle bu aletle sonra ileride ona göre profesyonel setup ını kurarsın.