kullanımı çokta kastırmıycak, (FL studio kullanıyorum şu anda, ve kullanımı kolay geliyo açıkçası) fakat sesleri olabildiğince gerçeğe yakın olan bi program önerirmisiniz???
gerçek ses istiyrsan ya midi klavye alacaksin kendine ondan kayit yapacaksin ya da. düzenlemeden anliyorsan internetten indirdigin looplari kesip biceceksin sonrada yeni loop haline getireceksin. ancak boyle yapabilirsin.. ama sana tavsiyem biraz paran varsa midi klavye al. her sey hazir geliyor...
ya da baska bir alternatif ise. bir sutudyoya git ve davulun seslerini tek tek kayit yap. zilleri tomlari cross felan hepsini ayri ayri kaydet. sonrada evinde düzenle ama dedigim gibi düzenlemen bayagi anlaman gerekli. ritmlerde kayma felan olursa vuruslar denk gelmez ve kaymalar meydana gelir..
Basit ama kullanışlı bir program arıyorsan Leaf Drums işini görebilir. Ayrıca Band In A Box veya benzeri bir programda MIDI desteğiyle yazıp CuBase'de sound fontlarla düzeltebilirsin bunu.
orjinal davul seslerinin waw haliyle olan bir dosyayı dilersen mail adresine gönderirim. ben cakewalk kullanıyorum ve bu samplelerden davulları tek tek yazıyorum. düşünürsen mail adresini ver ancak dosyanın boyutu 2.74 mb......