Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Reason 3.0

• imsomniac • 13 Haziran 2005 22:24 • #543989
    ya programın hazır projelerini çalarken sorun yok gayet normal çalıyorum fakat yeni bi projeye başlarken redrumda davul yazmaya çalışıyorum vs. ama hiç bi şekilde tgek bi ses yok.. neden kaynaklanıyo bu?? birde midi klavye olmadan kullanamıyomuyuz?
  • imsomniac • 14 Haziran 2005 00:49 • #543992
    ses çıkarmayı başardım.. garip.. kablolarını sanal olarak bağlamadan ses çıkarmıyo mered=) pek bu redrumda davul yazmanın daha kolay bi yolu yokmu? birde her ayrı ritim için bi redrum deck açıp playliste öylemi atılıyo? bu playlist yaratma olayı nası birde tam olarak?
  • Single_FACTOR • 14 Haziran 2005 01:01 • #543993
    sanal klavye kullanarak mousela tık tık yapmadan bilgisayar klavyesiyle de davul yazman mümküm. Quantize yapabiliyorsun ama tuş hassasiyeti olmuyor. onları da sonra editlemen gerek.
    Google da "Virtual piano" diye arat bulursun programı. bilgisayara kurup sonra Options tan midi aygıtı olarak virtual piyanoyu sececeksin hepsi bu.
  • imsomniac • 14 Haziran 2005 01:30 • #543994
    eyvallahh=) sende olmasan napıcam bilmiyorum hep sen yetişiyosun imdadıma=) zaten reason'ı sadece davul yazmak için kullanıcam, tuş hassaiyeti önemli değil herhalde? hatta acaba tık tıklamak dahamı kolay oluyo davulda? birde şunu soruyim sana, ben şimdiye kadar FL studio kullanarak yazıyodum davulları, reason FL'den daha iyi performans gösterirmi?