-
öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar garajda yeniyimde:)
elektro alacam 250 veya biraz üstü bütçem var.nirvana,greenday,good charlotte,duman,yavuz çetin,kurban,mvö,direc-t,audioslave,metallica vb...dinlerim.amatör bir grubum var yukarıdaki gruplarin parçalarından oluşan bi playlistimiz var.sizce alacağım gitarın tonu ne olmalı...clean ton seviyorum.tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...
-
fender squire strat..
ama kore yapımı olsun.. paran olduğundada bi manyetiğini değiştirirsin, cillop gibi..
-
bu alete ulaşabileceğim bi site,link falan varmı...?
-
internette araştırdım kasa ve fiyat tam istediğim gibi.ankarada nerden bulabilirim lütfen yardım
-
ankarayı bilmiyorum da,sahibinden.comda var bi tane,hem de baya iyi bi alet,temiz,97 yapımı,sen onu bi araştır,kesin beğenirsin,ben alıcaktım bi ara,olmadı..325 milyon fiyatı var.değer o paraya
-
ankarada başkent müzik evinde kesn bi tane vardır her daim oluyo:D hemde fiyatıda uygundur-yani inşallah-
-
totem kardeşim nerdeydi bu başkent müzikevi.sakarya caddesindeki muzik evimi?
-
başkent müzik evi kolej tarafına giderken. ben geçen bakmıştım ama orada göremedim. oscar schmittler var onlarda uygun olabilirler. humbucker var üstlerinde hem. piyasada bulacağın squier gitarlar genelikle üç singlle manyetiklidir. bu da manyetik değişimine ihtiyaç duyabileceğin anlamına geliyor. ibanetze nin verdiği linkteki gitarda da bir humbucker var. bence biraz yüksek fiyatı ama dediği gibi değer.
-
arkadaşlar ankarda bulabileceğim başka biyer varmı?
-
Kıvılcım Müzik