-
cortun curbow model basını kullanıyorum. sizce slap tonunu en iyi verebilen buna uygun bass teli hangisi? fiyatı hakkında bilgi olursa sevinirim
-
bassçı değilim, ancak dadaryo'nun (böyle yazılmadığını biliyorum, dejenere dedi=)) bass telleri (standart seri) 20 dolar oluyo 27 milyon filam yani. birde stainless steel olanları var, paslanmaz çelik yani, onlarda 30 dolar.. paslanmaması ömrünü arttıyor ancak sesi nispeten biraz daha verimsiz..
-
dadaryo o.35 serisi!!!! (slap monster diye geçiyor ama standart seri)
-
elixir alsana abi...
4 tellide elixirin ustune yok...
bende :)
-
Kullanildikca teller boguldugundan telin slap tonlarindaki etkisi 1 haftayi gecmez bana göre.Yine de cokca kalin olmayan ince teller sanirim slap icin daha uygundur.
neysex.garaj.org
-
elixir teller çok iyidir ama çok pahalıdır(45 50 dolar civarı)
-
öncelikle verdiginiz cevaplar icin tesekkür ederim. bu elixir tellerde nanoweb polyweb falan filan var ne ise yarıyor + dadaryo mu elixir mi? neden? baska bildiğiniz tel markası var mı? bir de bu gitarın (cort curbow4) tellerinin uzunluğu nedir: medium, long, super long...
-
baska bas gitar teli olarak ernie ball var. kaymak gibi teller valla. ama o da biraz pahali.
-
sonunda dadaryonun (nispeten) ucuz prosteels modelini aldım 30 dolara, iyi mi etmisim slap de güzel cıkıyor ama yine de yorumlarınızı bekliyorum
-
dadaryo :)) tabiyki ama slap istiosan en fazla 5 ayda bir değiştirmen lazım telini sonuçta tiz bir ses elde etmen gerekiyor..İlk 1 ay çok memnun kalırsın tellerden..