-
el yapımı stradivarious u yaratan insanın öğrencileri 1800 lü yıllarda yapmış...içinde fecit anno 1731 label ı var.vişne ağacının kabuğu rengi..ve hatasız.inanılmaz hafif..kemanı tuttuğunuzda ceptelefonundan bile hafif bir his veriyor insana.....bilenler lütfen bana fiyatını söylesin...lütfen.(antonious stradivarious)
-
türkiye de birkaç ünlü sanatçıda var bu markadan.750 .000usd olduğunu duymuştum.
-
hadi yaaaaaaaaaaa
-
kırık dökük halinde sigortası var tabi..ama asla sen tamir etmeye kalkmayacaksın,o halde bırakıp şirkete teslim edeceksin kemanını.yoksam sigortası geçersiz oluyomuş..falan-filan
-
böyle enstrumanların değerini ancak uzman kişiler belirleyebiliyor. ist. da az sayıda var. birinin soyadı ecevit idi ama adını hatırlamıyorum malesef. msü konservatuarına git, sor. adamı bulursun.
-
ok sağolun arkadaşlar bi kaç kişiye sordum 3000 euroya falan almak istediler de iyiki satmamışım
-
Sakın ha sakın...Ama orjinal ise kemanın sakın 20-30 bin euroya kadar zıplar.ciddi bir markadır bu...tabi orjinal strdvrs ise...
-
Maşallah... Zengin oldun desene :D
hayal kırıklığı yaratmak gibi olmasın ama gerçek stradivarius olmayabilir keman. çünkü birçok insan enstrumanın içine stradivarius etiketi yapıştırıp kakalamıştı millete zamanında. sen iyice bilen bi lutiyeye sor istersen önce kenamın ne olup olmadığını. eğer gerçek stradivarius ise zaten devlet el koyabilir o enstrumana... çünkü dünyada sadece çok çok ünlü insanlarda var ve değeri paha biçilemez bi enstruman...