-
arkadaslar istanbulda oturmuyorum ama gitmeyi düşünüyorum gezmeye gitimişken müzik marketlere de ugramak istiyorum. siz tunel diyorsunuz ya neresi orası yani aslında istiklalin sonundaki tunel i biliyorum ama orda müzik marketler nerde veya istanbulda başka nereye bakabilirim gitar, pedal falan için?
-
tamam işte. istiklalin sonundaki yer tünel. gidince görürsün dükkanları.
-
Kan emicilerin ikametgahları..
-
kan emiyorlar ama burdakiler kanı emmiyor sömürüyor ne yapalım tunel kotunun iyisi.
-
istiklalin sonunda tünele gelince orda sol tarafta bi yol var aşağı inen orda yan yana bi sürü müzik marketler var, tünelin karşısında zuhal falan var oralara bak bi de unkapanında bi yerler var ama ben ordakilere pek güvenmiyorum kazıklamasınlar dikkat...
-
Taksim meydanına git..burda yarasaların toplandığı bi mekan varmış nerde acaba hepsi gösterir.
-
aman ha 2. el falan alayım deme.sıfır mal alacaksan tünele zıpla.malı aldıktan sonra kontrol et.yani depodan gelen paketlenmiş malı aç kontrol et.öyle kurtlar ki .sana sıfır diye 2. elini kakalayabilirler.sana yaşanmış olayları anlattım.ona göre...
-
Arkadaslar ben hepsini gezdim. İzmir, Ankara, Antalya, İstanbul.. En ucuz mallar Ankara'da. Hatta Ankara Kıvılcım, İstanbul Kıvılcım'dan daha ucuz. Bir de ne de olsa öğrenci şehri, adama neden geldin şimdi seninle mi uğraşacaz gibisinden bakmiyorlar.
Bu arada bir zamanlar bunun yaşla alakası olduğunu, bu satıcı kısmının genç insanlara böyle iğrenç yaklaştıklarını sanırdım. Değilmiş. Yaş 38 oldu bazıları abi demeye başladı ama bazı tipler hala aynı. Demek ki problem ben de değilmiş. Bunlar karizmayı yanlış kanalada yakalamışlar.
Doluşum be.. hepsini kustum burda.
-
Evet.Ankara zaten her şeyiyle farklı ve olgun bir şehir..Dediğine katılıyorum abi:))
-
bazılarını tenzih ederim
hakikaten, konu açılmışken, tünel esnafının çoğunda anlayamadığım ve yerleşmiş bir tavır var. her geleni "bişeyden anlamaz" yerine koymak, alet denetmemek, "en iyi biz biliriz" havaları...
oralardan okuyan varsa derim ki; hemen vaz geçin bunlardan. ekmek yenilen tasa s..ılmaz!