Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Boss mt-2

• _soloistdeve_ • 25 Haziran 2005 00:59 • #544209
    arkadaşlar boss mt-2 nasıl bir pedaldır tonları iyi midir? Almayı düşünüyorum ama elimdeki meksika fenderle pedaldan randıman alamadım. Bu gitardan mı kaynaklanır?
  • muzo867 • 25 Haziran 2005 13:31 • #544221
    gitarı bilemem ama pedal super diyebilirim benim uyduruk cort tan bile sağlam ses çıkarıyor
  • ibanetze • 25 Haziran 2005 20:41 • #544229
    boss metal zone tahminimce metal müzik için standart pedaldır.fender stratla da baya iyi sesi var,ama humbucker manyetikli bi gitarla çok daha iyi oluyo tabi..pedal hakkında söylenebilecekler kısıtlı,mevcut gitarına ve amfine(amfin yoksa almak istediğine:)) bağlayacaksın,sonra işte pedalın üzerindeki ayarları karıştıracaksın eğer tonu seni tatmin ediyosa,alıcaksın.bi gitaristin en önemli silahı tonudur,yani bence bu yardkonuda kimseden ım isteme..zaten bossun kalitesini tartışmaya gerek yok..ee..geriye sadece pedalın tonu kalıyo,onu da sen seç..sen sevdikten sonra gurup arkadaşlrın"bu nası ton"diyolarsa müzikal tarzlarınız konusunda uyuşamıyosunuz demektir :))
  • _soloistdeve_ • 26 Haziran 2005 00:13 • #544235
    sağolasın....