Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

fender jazz bass aldım yanlışmı ettim acaba ?

• speedoas • 26 Haziran 2005 20:56 • #544249
    fender jazz bass meksika aldım kıvılcımdan
    771 euro birde alesis bass amfisi 60 watt lık oda 450$ çok araştırdım foruma yazdım ama herkes farklı bişi söyledi birisi harika diğeri yok yamaha trb al biri ibanez al yok paranı biriktir usa yapımı kafa zaten karışıktı ama tonlardan memnunum ama aslında tam olarakta anlamıyorum bu iş deneyim istiyor sanırım siz ne dersiniz?
  • allegro • 26 Haziran 2005 21:52 • #544257
    bu biraz da hangi tarz çaldığına bağlı. ama yinede jazz bass her tarza iyi kötü uyum sağlayabilen bir alet. diğer söylenenler de denenebilir di ama bence iyi bi seçim yapmışsın.
    tabi orjinalini alma fikrine katılıyorum bende...
  • tom696 • 27 Haziran 2005 01:45 • #544264
    kivilcim çok pahali be abi. yani ordan su alsan bile normalden çok pahaliya gelcek nerdeyse.yani söyle bir örnek vereyim, orda line 6 pod xt u bile hemen yanindaki(kösedeki ama adini hatirlayamiyorum stagg marka gitarlar falan var içerde) dükkandan 120euro(abartisiz denedim gördüm) daha fazla fiyat biçiliyor. neyse para olayini geçelim sonuçta güzel bas,seni uzun süre idare edebilir.
  • anneke • 27 Haziran 2005 09:35 • #544268
    yok iyi yapmışsın bunların amerikanla pek farkı yok ayrıca bir manyetik takviyesi halleder herşeyi..ayrıca squier al köpru ve manyetikleri değiştir alsana fender diyen arkadaşlara çok akıllısınız kimse neden düşünememiş acaba derim;allahtanda onlara akıl ihsan eylemesini,akılfikir vefmesini dilerim!!!!
  • tom696 • 27 Haziran 2005 12:10 • #544274
    agaç ve isçilik önemli ,manyetik sonra gelir zaten.
  • jasonic • 27 Haziran 2005 13:14 • #544276
    Bence hic de yanlis yapmamissin,Fender Jazz Bass cok güzel bir gitar,cok basarili! Ileride Amerikan yapimini alirsin,senden krali olmaz!
  • need_a_cure • 27 Haziran 2005 17:13 • #544284
    amerikan VS uzakdoğu!!!!

arkadaşlar hepsi sadece pik ekonomi ve pazarlama politikası işçilik ucuz o yüzden uazk doğuda yapılıyor çoğu sonra amerikada yapılanlara %60 lık bir ekleme yaparak satıyorlar tamam manyetik farkı olabilir ama ağaç ta işçilikte maalesef çoğu markada aynı!!! bu durmua ters düşen benim bildiğim 3 marka var!!! tamam kabul fender de bunun içinde :o) fekat japon fender ile amerikan bir fenderin ağaç ve ölülerini karşılaştırın ne demek istediğimi anlarsınız ki amerikan fenderlerin 5 yıl içinde cila atması gibi bir derdi var!.. Ya da hep bana patladı!!!