-
Arkadaslar music123'den boss gt8 siparişi vermeyi dusunuyodum ama gumrukte problem cıkabilir diye duydum...netten sipariş veren ve bi problemle karsılasanınız oldu mu...umarım öyle bişey yoktur cunku turkiye'de bu aletin fiyatı epey pahalı...
-
türkiyede var mı ki??
-
valla mydukkan.com'da satılıyo ama music123.com'daki fiyatı 445$,ordaki fiyat 850$civarında...tabi 12 ay taksitle filan almaya kalkarsan 1.300'e geliyo:)bi de bugun sordum bi yere yurtdısından gelen malın garantisi Turkiye'de gecerli değilmiş..artık beni mi keklediler bilmiyorum...
-
ben olsam 850$ verip prosesör alacağıma cillop gibi Analog setup yapardım.
-
ya aslında haklı olabilirsin..benim de kafam acayip karıştı..gunlerdir forumdaki analog mu processor mu yazılarına bakıyorum..pedal hiç kullanmadım..arkadaşımın korg ax1500g'si var su an elimde onu kullanıyorum..ama onu bi şekilde teslim etmem lazım..açıkcası onu verince de amfinin dist'ine gebe kalmak istemiyorum..grup kurmak program yapmak gibi bi niyetim var ama su an için biraz erken..bu sürede processorle takılim diye dusunuyorum..ama daha sonra bi de analog set için o kadar para bayılmak enayilik olcak sanırım..bi de behringer firebird 15 watt'lık bi amfim var..analog seti kaldırır mı bu alet:)
-
selam arkadaslar ben yaklaşık 1 ay önce aldım usa dan...445$+%6$ kdv ödedim..aletin 45 gümnlük garanti süresi var..usa dönüş olacak tabi..öyle bi durumda..tc de hiçbir garantisi de yok..bozulursa yapıyorlar ama parasınıda alıyorlar ..
-
music123'den mi getirttin...bana gumrukte kalabilir filan dediler de korktum biraz..bi de aletle birlikte neler gonderdiler..son soru;nasıl mennun musun:)(445+%6kdv di mi..)