-
Selam arkadaslar ya ben seyi sorcaktım bu bildigimiz 12 15 watlık kucuk amfilere biz tup taktırabiliyormuyuz. birde bilen varsa ne kadara mal olacagını yazabilirse cok sevinirim. tesekkurler
-
Tubemaster nickli arkadaşı bir bul. o analar anlarsa
-
tub den kastın lambalı anfi mi? açıklarmısın
-
bu konu tam benlik iste sen cok yalnıs yazzmıssın 12 15 watlık seyler zaten oyuncaklardır bence sen tuplu bı anfı al derım hıc bılgın olmadıgı herhalınden bellı dostum sen sahıne ferrarı motoru taktırmak ıstıyosun
-
sen de yanlış yazmışsın bence..şahinde en azından motor takacak bi yer oluyo,tüpü bi transistörlü amfinin neresine takmayı planlıyosun..kulaklık girişine mi?
hem on,on beş wattlık her amfi de oyuncak değildir,bende "carvin vintage 16" model amfi var,hiç bi amfiye değişmem valla,zaten çok iyi bi gitarist de olsan elinin altında bi tane pratik amfisi olacak,200 wattlık bi amfiyle evde çalışmak da biraz acayip olur zaten.o yüzden on-on beş watt arası bi amfi demek çocuk oyuncağı demek değildir,küçük bi ayrıntı gibi görünebilir ama olmazsa olmazlardandır aslında..
-
arkadaşım kesinlikle olmaz o dediğin.lambalıyla transistörlü arasında alaka yok pek.zaten lambalının iki trafosu olur,devreleri desen zaten cok farklı.en iyisi git bi lambalı anfi al.15 wattlık bir lambalı 40 watlık transistörlü sesi verir zaten..
-
olur dostum bakma sen onlara, trnsada takılır elyapımı hügs@ketleer
veya mesabooge ler var preamfi lambalı onların taklitlerinide yaparlar elyapımı orduda vbi abimiz yapıto sıcak lamba tonları alınıyo.. bi araştır..istersen orduda sana yaptıralım 150 milyona
-
?
La ĞHET!!!!!
-
bende çok eski traynor var ama lambasız bende 8 10 tane 12ax7 istiyorum nası takacas???