Ben Kanadadan 350 ytl ye epiphone les paul 100 aldim. Bu gitari nasi bilirsiniz bir de turkiyede piyasasi nedir. Yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler
iyi etmişsin hayırlı olsun. bende de var aynısından gayet memnunum.
gitarın özelliklerine gelince bi kere sap govdeye vidalanarak tutturulmustur yani gercek les pauldeki gibi yapıstırılmıs değil(glued in neck) kullanılan donanım vs bence ortalamanın üstünde kalıyor. bu gitarlar genelde fabrikadan kötü setuplarla gelir o yüzden iyi bi ayar cektirilmesinde fayda var.bir de olası sorunu manyetik degistiren anahtarda bosluk olabiliyor. yine ufak bi bakımla giderilebilir. akort kacırmıyor kolay. ben 0.11 telle kullanıyorum. kalın teli lp de daha cok tavsiye ederim sustain ton vs acısından.bir de güzel görünüyor be alet :) piyasasıda var. satsan satarsın yani.
setuptan kastettigim kısaca action (tel yüksekligi) ve entonasyon (notaların klavyenin her yerinde doğru cıkmasını sağlayan ayar) manyetik yüksekligi gibi ayarlardır. bunu en iyi cengiz abi (1valve) var taksim tünelde ona yaptırabilirsin. gitarı bir göster o halleder ;)