-
Arkadaslar ben music123.com ve isfendan.com'dan istedigim gitari arastirdim.Ibanez RG370DX icin isfendan 559 dolar ,music123 ise 359 dolar dedi.Hangisi daha dogrudur?Ayrica turkiye'de nerden kaca bulabilirim bu ibanez'i bileniniz varmi?
Simdiden tesekkurler...
-
ibanezleri kıvılcım müzikten ya da zuhal müzikten alabilirsin. music123 her zaman en uygun ve ucuz fiyatı veriyor ama o fiyatları türkiyede bulamazsın.isfendanı tam olarak bilmiyorum ama orasıda ucuz gibi belli modeller için.
-
Yardimin icin sagol.Peki kivilcim veya zuhal muzigin adresini verebilirmisin?Ayrica soyledigim model kacadir bi fikrin varmi?
Bir sorum daha olacak.Gitar satin alirken ornegin 2 humbucker'i olan bi gitari -ibanez rg320 fm mesela- 2 humbucker 1 single yaptirip alabilir miyim?Manyetik taktirma isi nasil oluyor?
-
music123 ,musiciansfriend gibi sitelerdeki fiyatlar o aletlerin normal yurtdisi satis fiyati.güzel ülkeme gelirken gümrük mümrük vergi falan derken bir de üstüne saticinin kazanci girince böyle kol gibi fark oluyor arada. bu kol gibi farkin en az oldugu yer,kadiköy de TNT . gerçekten çok uygun fiyata getirtiyor herif herseyi. hem ibanez falan da bolca getirtiyor. bir de oraya bak bence.
-
isfendan dan korcaksın başka bişi demiyorum
birde music123 de fiyatlar da hemen hemen aynı
kargo parası gümrük olayları falan
türkiyedekini destekliyo
-
valla arkadaş manyetik taktırmak yaş iş,çünkü rg320 dediğin ters kafa de mi?o gitarda ortada manyetik için delik yok ki,yani baya pahalıya patlar sana.değmez o gitar için.rg370dx çok tatlı gitardır,bence türkiye için 500 dolar uygun o gitar için..
-
zuhalin ve kıvılcımın adresini siteden bulabilirsin ben veriyorum siteyi; http://www.zuhalmuzik.com.tr/iletisim.htm ve 212 293560203 kıvılcımın numarası....