-
bass gitarımın yannıa efekt pedalları almayı düşünüyorum ve şunları düşünüyorum
wah wah pedalı
chorus pedalı
bir de korn un kullandıgı efektten (ismini bilmiyorum)
sizce bunlar yeterli olurmu veya gereksiz mi yoksa yetersiz mi fikrinizi söylerseniz sevinirim
-
al sana korn effekt i. midleri kis. treble i kökle.akorlari degistir. gitara dabaca dubaca dal.aa fieldy oldum dersin. fieldy ye küfür edersin. neyse bence bulari geç compressor özellikli bir pedal al. bende alcam bari burdan sorayim.hangi bass compressorü?
-
Arkadasin yazdiklarindan hicbiri bir compressor degil.Ancak bence de o pedallari almadan önce ilk is bir compressor al,Boss'un comp.'lerinden baslayarak,MXR,EH gibi markalar öneririm.Bir de chorus vs. gibi efektlerden önce yine EQ gibi daha temel ton pedallarini almani öneririm,bunlarin üzerine bir Wah iyi gidebilir (bu noktada da Autowah öneririm,Wah pedalini kullanmak zordur!)
neysex.garaj.org
-
evet jasonic in de dediği gibi ilk aşamada dünyanın parasını verip wah falan alma.ilk önce bir ampli modelleyici al.en iyisi Sansamp Bass Drive DI dir.yanına bir Boss EQ al.bir de Boss Compressor.Eğer ton ve efekt çeşitliliği de istiyorsan bir adet ibanez synthsizer alabilirsin.Chorusa falan da gerek kalmaz.