-
Benim elektro gitarımın öndeki vidalarının üstü hafif hafif paslanmaya başladı. Köprünün hemen ordaki o floyd rose'un telleri sıkıştıran minik siyah vidaları da paslanıyor hafif hafif. Birde tam o tellerin girdiği deliğin yanındaki onu sıkıştıran küçük siyah parçalar paslanıyor hafif hafif. Ne yapmam gerek? Garantisi hala var. Gidip parçaları değiştirteyimmi? Ya da ne yapabiliri? Çok acil yardım lütfen!
-
telaşlanma birşey olmaz paslanınca ama ben seni gayet iyi anlıyorum eskiden pırıl pırıl olan şeyler şimdi kararınca için gidiyo dimi ? :) ya pas sökücü filan bul bi yerden çok gerekliyse çıkarıp yakabiliceksen floyd rose u dene bi .. yok ben risk alamam diyosan pas sökücünü yanına alıp anlayan bi adama git ..
-
Evet Ya! Kaç ay önce pırıl pırıldı... WD-40 diye bir yağ var bende. aynı zamanda pas sökücü. Sürdüm Biraz. İşe yarar mı bilmem. Aslında kararma değil ama böyle üstü pütür pütür oldu. Pas işte. Bir de jackson. Torba ile para verdik. Umarım birşey olmaz. Ne dersiniz?
-
jacksonların en kotu sorunu bendede dk 2 var tam dedigin gibi oluyorlar bunun nedenı gıtarını rutubete maruz bırakman ama korkma sprey kullan vedelı gıbı calmaya devam et derim
-
Yani... Önemli birşey olurmu? Ya da spreyi daha nekadar kullanmam gerek. Sprey zaten yağ gibi birşey. Hem temizleyici, hem pas sökücü hem gıcırtı önleyici (gitarda =) ) Ben kulak pamuğu ile sürüyorum paslanan yerlere. Ama nezamana kadar sürmem gerek bu maddeyi? Ve önemli bir hasara neden olurmu bu benim gitarımda?
-
hayır abi hiçbirşey olmaz..yanlız heryer için farklı madde kullanmanı tavsiye ediyorum gitarını silerken.Örneğin gövdeye gitar cilası sür 2 haftada bir filan , klavyeye de limon yağı sür telleri değiştirirken , kulakları filan yağla oh kendini çok iyi hissedersin bunları yapınca...