-
Ben 4 senedir davul çalıyorum elekro öğrenmek istiyorum sizce nasıl bir gitar almalıyım başlarken ifyat perfonması uygun olan birşey lazımda..
-
cort lar var ucuza 250 200 dolar arası illa sıfır almak istiyosan bundan alabilirsin bence başlangıç için çok ideal.Yok ben daha iyi birşey istiyorum çok yetenekliyim ben 1 yılda siler süpürürüm diyorsan o fiyatlarda ikinci el pazarında bulabilirsen washburnler , ibanezler (iki markadan da nefret ederim) seni bekliyolar...ama bak az kaldı unutuyodum 300 euro ya harika ltd ler var..özellikle şekil gitar filan istiyosan tavsiyem ltd x 50 explorer dır kendisi çok güzel tonu ve gayet güzel sapı filan var gitarın finish i , fretleri filan hep iyi kaliteden...
-
ESP LTD Ex-50 malzeme ve işçilik konusunda gerçekten harika. Ama ben dist. tonlarını beğenmedim. clean'de süper o ayrı.
Ama en büyük sorunu; askıyı taktığında klavye anında yere düşüyo! kolunu sürekli gövdeye dayayarak çalmak zorundasın. Ben sırf bu yüzden almadım bi explorer. Bilmiyorum benim vücudumda mı bi dengesizlik var ama diğer gitarlarda hiç böyle bi problem yaşamadım.
-
Al abi başlangıçta 2. el bir cort 150-200 milyon arası modeli de X2, baktın seni sarıyo 1 yıl sonra sat daha iyisini al. Bu arada X2 sert bir sounda sahiptir söyleyeyim...
-
eheh baya büyük bi sorun de mi sapın aşaya doğru kayması,ilk zamanlar hakkaten zordur ama alışınca önemli sorun olmadığını farkediyosun..
-
Bence de önemli sorun diğil + esp ltd diğil abi sadece ltd :) esp demek amerikan demek abi :) şimdi oldu mu amerikan kore ? :P olmadı :)
-
Cort G255 elektro gitar, emg designed 2 single/1 humbucker manyetikler,rose wood klavye,maple sap, coil tapping ozelligi(humbuckeri tek single a ceviren switch) cok temiz.
http://img91.echo.cx/img91/5451/dscn04529nl.jpg 250 usd