-
arkadaşlar ben prosesör almayı düşünüyodum fakat deneyimi olan bir çok kişi prosesörlerin stüdyolarda ve konserlerde iyi sonuç vermediğini analog pedalların dah iyi ve kusursuz ses verdiklerini söylediler.Sizce ne yapmalıyım?
-
kullanım amacı onemli. bana sorarsan 20 30 w bir anfi al onu kullan en güzeli. hem yeni anfilerde efektler de mevcut tonla.
-
anfi ise herzaman
marshall mg dfx serisi
efektler süper...
-
p.o.d al podprocessor değil bir similatördür rahat rahat hem stdyoda hem kayıtta kullanırsın. hemde baya verim alırsın...
-
evet kesinlikle POD al. gerçekten güzel bir alet. daha sonrada bir wah alırsın olur biter.
-
Soruna karşılık cevabım : paran varsa analog pedal almalısın :)
-
kesinlikle analog
-
ya arkadaşın yapacağı müzik ve gitarda ne durumda olduğu önemli arkadaşlar vede ayrıca parasal durum yae ister analog olsun ister simülatörler olsun isteğe göre formasyonları var hoıllandalı arkaşım var kendisi organizasyon şirketindfe çalışıyo ( birnevi hamal olarak:)) o mesela söylemişti bana ya ünlü gitaristlerin çoğunun setup ında boss gt6 varmış. Ne alaka bilmiyorum yani konserlerde kullanmıyorlarmış ama yanlarında duruyormuş ??? ya bu boss gt6 en iyi demek de değil pod xt var ki cidden bayağğı kaliteli bir şey kayır için özel programı var. Yani öyle çok uçu7k olmadıkça iyi prosesörler yeter bence analog da yeter aslında ne bileyim bence bunuı tartışmak gereksiz zaten bu tartışma forumda daha önce de oldu ne bilieyim ya takılın kafanıza göre ama efekt felan fazla kullan mıyorsan analog uzcuza gelebilir.
-
abi bi kere ünlü gitaristlerin çoğu konselerde analog pedal filan da kullanmaz ki ..adamların bi tane tower amp rack i olur böyle hayvanatlar gibi.Onun çıkarabileceği tonları hayal bile edemeyiz zaten.Yanlarında prosesör bulundurmalarıda peformanstan önce belki pratik yapmaları filandır.Prosesör dünyadaki en pahalı prosesör de olsa sonuç olarak sesi dijital vericektir bunu unutmayın.Analogun yerini hiçbirşey tutmaz sonuçta gerçek drive ları ve efektleri o veriyo.
-
ünlü gitaristlerin prosesör kullanicaklarina hayatta inanmam. kimsede inandiramaz. bir de niye GT-6? GT-8 ondan daha üst seviye bir model degil mi? yani adam daha iyisini kullanmak varken niye daha düsük modelini kullansin? beyler bayanlar analogdan sasmayin bu arada , analog pedaldalin sesini hiç bir processor yakaliyamaz . çünkü alet dijital bir kere ,yakalasa ne olur yakalamasa ne olur.